Hjem >> Womens Health >> Garlic Press - Kuhn Rikon Easy Squeeze

Garlic Press - Kuhn Rikon Easy Squeeze

Kuhn Rikon
Om Kuhn Rikon
I over 80 år nå, har Kuhn Rikon vært i bransjen for å produsere noen av de fineste kvalitet kjøkken verktøy og trykkokere som du vil finne hvor som helst i verden. Som selskapet ofte sier, kvalitet på sine produkter stammer direkte fra kvaliteten på de ansatte og kvaliteten på teknologien benyttes mens industrien sine overlegne elementer. De er engasjerte og dedikerte til å gi forbrukeren eller faglig best i sveitsiske design.
For de kjøkkensjefer og kokker som setter pris kjøkkenutstyr bekvemmeligheter som gjør jobben enklere samt kjærlig å lage mat, er Kuhn Rikon uten sidestykke i kokekar industrien. Hvis din første kjærlighet er underholdende gjester, og du stolthet selv på et vakkert dekorerte bord, så vil du raskt oppdage lokke av denne historiske produktlinje. Produktene har en flott design og stil, men de er utrolig funksjonell. Med andre ord, disse produktene er den rette kombinasjonen som tilsvarer kvaliteten kokekar du fortjener.
Historie Kuhn Rikon
Landsbyen Rikon im Tösstal, som ligger i kantonen Zürich, Sveits innen kommunen Zell, var vitne til fødselen av den industrielle tidsalder i 1819 i kast dalen når en spinneri ble bygget i området. Åtti år senere ble Rykon Mill konvertert til en metallarbeid og Kindlimann brødrene begynte å produsere kobber kokekar når de hyret en blikkenslager for å hjelpe dem å produsere sine produkter. Det ville være en annen 27 år før Heinrich Kuhn slutt ville kjøpe fabrikken som ble produsert kobber og stål på den tiden.
Med bruk av elektriske ovner i 1927, ville Kuhn må tilpasse sin kokekar for at det å bli brukt sammen med denne nye teknologien matlaging. Han ville gå på å utvikle en type kokekar som ville fungere med denne nye teknologien, og deretter 22 år senere, ville han innføre Duromatic trykkokeren til kulinariske industrien, og i løpet av 1950 og 1960-tallet, ville merkenavn blitt synonymt med trykk komfyrer over hele verden. Det var på dette tidspunktet at selskapet ville utvide til det internasjonale markedet når Kuhn Rikon begynte å eksportere sine produkter.
Selskapet feiret sitt 50-årsjubileum i 1975, og 12 år senere, ville Kuhn Rikon bli den første produksjon av forbruksvarer i Sveits for å motta SQS Quality Certificate som ble tildelt selskapet av den sveitsiske Association for Quality Assurance. Når Kuhn Rikon etablert sin Enfield, Connecticut datterselskap i 1988, utvidet de sin globale tilstedeværelse ved å sette opp butikk i det amerikanske markedet. Åtte år senere, ville selskapet feire sitt 70-årsjubileum.
I løpet av de siste tjue noen odde år, ville Kuhn Rikon flytte sitt hovedkontor til vestkysten av USA etter å ha stilt en rekke salgsrekorder i landet med sin Duromatic trykkoker. I 2006 har selskapet feiret sitt 80 år i virksomhet ved bygging et museum til ære for utviklingen av matlaging. I 2008 Kuhn Rikon feiret sitt 20. år i virksomhet i USA.