Hjem >> Womens Health >> FAQ: Body Jewelry

FAQ: Body Jewelry

Don't gang får noen del av kroppen din boret med mindre du er sikker på at det er i et trygt og sterilt miljø. Mange piercers åpne sine steriliserte nåler rett foran deg, så det er ingen tvil. Hvis de er villige til å bevise at de bruker sterilt utstyr, la umiddelbart. Det er så mange farer av ikke-steril piercing inkludert hepatitt B og hepatitt C eller andre virus og bakterieinfeksjoner.
En. Hva slags verktøy skal brukes til å pierce huden min? Book Det er to vanlige måter å pierce kroppen. One, som vanligvis brukes i kjedebutikker, kjøpesentre og små tids frisører, er piercing pistol. Det er kritisert fordi det sies å produsere en "vulkan" rundt piercing. Det er da vanskelig vev bygger seg opp rundt piercing på grunn av "blast" med hvilken kanonen skjærer. Det er ikke en nål i enden av denne pistol, men snarere en spiss starter ørering. Piercing våpen er først og fremst brukes til å pierce øreflippene.
Den andre metoden er en hul kirurgisk nål som skjærer gjennom huden og gir plass for kroppen smykker. Beskrivelsen kan virke gyselig, men det angivelig gjør vondt ikke mer enn pistolen. I tillegg lider nålen mindre kritikk fordi de som bruker det har omfattende opplæring. De kommer i steril innpakning og er sagt å ha en mindre traumatisk effekt på huden.
To. Hvis jeg har en nese ring, vil jeg fortsatt være i stand til å blåse nesen min? Hva vil skje hvis jeg får en kald?
Som enhver annen piercing, vil nesen ringen være øm og sår i begynnelsen, men det bør ikke ha noen langsiktig effekt på å blåse nesen. Det vil trolig ta litt tid å bli vant til, og det kan være ubehagelig i begynnelsen, men etter en stund vil du knapt merke en forskjell.
Når du er forkjølet, vil du sannsynligvis blåse nesen oftere som kan resultere i ubehag og ømhet på hele nesen, ikke bare rundt piercing. Hvis det er plagsomt, bør du vurdere å ta ut metallringen og erstatte den midlertidig med en fleksibel holder stud. For å hindre smitte på grunn av bakteriell eller viral buildup, rense nesen ringen med jevne mellomrom under kaldt.
Tre. Jeg har hørt at hvis jeg får en ansikts piercing, kan halvparten av ansiktet mitt gå nummen. Er dette sant?
Du bør aldri oppleve nummenhet grunn av nerveskader fordi en piercing ikke bør alltid være så dypt. Hvis du går til lisensiert piercer, vil de bli trent, og de vet hvordan å pierce din hud, ansikt og andre steder, trygt. Husk imidlertid at du sannsynligvis signere en ansvarsfraskrivelse før du gjennomboret. Les dette grundig for å være sikker på at du forstår eventuelle risikoer og farer som er forbundet med spesifikke piercing.
4. Jeg vet at tunger har mye blod i dem, vil jeg miste for mye blod hvis jeg får min tunge gjennomboret?

Igjen, dette bør aldri skje. En trenet piercer vil undersøke venen strukturen av tungen, og han eller hun vil også vite hvor det er trygt å pierce. En fordel med alt dette blodet i tungen er at det har en tendens til å gro raskere etter en piercing. Det er vanlig å blø litt, tross alt, er du punktering kroppen din. Men hvis mengden av blodtap angår deg, må du straks ta kontakt med piercer eller med en medisinsk faglig.
5. Hva er den helbredende tid for min nye piercing?
Healing varierer sterkt fra piercing til piercing. Nedenfor er bare omtrentlige, og du bør spørre din piercer for spesifikke detaljer
Tongue. 4 til 6 uker
øreflippene: 6 til 8 uker
Ear Brusk: 4 til 14 måneder
Øyenbryn: 6 til 8 uker
Lip: 3 til 4 måneder
Nose: 3 til 6 måneder
Navel: 6 til 12 måneder
6. Hva bør jeg unngå å gjøre når jeg får en ny piercing?

Du bør behandle din nye piercing som en frisk såret fordi det er egentlig hva det er. Du bør prøve å være veldig forsiktig med enhver aktivitet og være sikker på at det er skikkelig rengjort og vedlikeholdt. Det anbefales at du unngår kontakt med sport eller grov boliger for å hindre rive eller infeksjon av din piercing.
7. Hvis jeg tar min ring ut, vil min piercing tett med en gang?
Det avhenger. Noen piercinger vil holde åpent lenger enn andre. For eksempel kan en tunge ring hull stenge i løpet av noen timer, men øreflippene kunne holde åpent for år. Hvis du er bekymret for at hullet vil lukke, investere i en piercing holderen. Disse er ofte klar, plast, ringer brukes til å holde åpne hullet, men trekke mindre oppmerksomhet enn vanlig smykker.
8. Bør jeg "spin" eller "vri" min piercing flere ganger om dagen?
Dette er et veldig omdiskutert spørsmål med to verdifulle synspunkter. Den "ja" Gruppen sier at dette er viktig fordi det kan kutte ned på skorpedannelse og vil løsne noen "crust" eller "pus" som danner rundt hullet. Den "nei" gruppe sier at dette vil rive noen av de nye vev som danner eller den vil trekke bakterier inn i hullet, forårsaker infeksjon. Mange er enige om at hvis du føler at dette er nødvendig, er det best å vri piercing etter en varm dusj fordi huden blir løsere og mykere og gjøre spinneprosessen enklere, mindre smertefull og tryggere.
9. Bør jeg bruke alkohol for å rense min piercing? Hva om Neosporin?
Nei! Aldri bruk alkohol eller Neosporin å rense deg piercing. Alkohol vil tørke ut huden og få den til å sprekke og skallet. Neosporin vil felle smuss og bakterier og lett forårsake infeksjon. Bruk bare varmt vann med seasalt eller antibakteriell såpe for å rense piercing. Ta kontakt med din piercer for flere detaljer.
10. Det er så mange navn på de forskjellige piercinger; hva er hva
labret: en piercing sentrert under leppen og over haken
tragus. en piercing som går gjennom den lille fliken av vev som er koblet til den siden av ansiktet og litt blokker del av øregangen
daith. en piercing gjennom det indre øret brusk
helix.. en piercing gjennom ytre ørebrusken ridge
konkylie: a. piercing gjennom hoved skallet av øret
tårn: en piercing gjennom brusken fold over konkylie
monroe: a. leppen piercing til venstre eller høyre for nesen.