Hjem >> Womens Health >> Halskjede Smykker: Bruk forskjellige typer med en rekke Clothing

Halskjede Smykker: Bruk forskjellige typer med en rekke Clothing

Have du vært på jakt etter den perfekte smykke smykker å bære på en svært spesiell anledning i livet ditt? Eller er du dø for å eie en kjede å pare med både enkle og avanserte klær? Hvis du søker etter disse smykker charms for disse grunner, så er det best å ta en titt på det brede utvalget av alternativer du har.
Blant de mange typer kjeder der ute, du kan allerede være kjent med de skåret ut av diamant, gull smykker og fine sølvsmykker. Ja, disse tre er sagt å være de mest populære klassene for disse smykker tilbehør. Men bortsett fra disse kategoriene, juveler kan også bli klassifisert videre inn følgende.
"Choker" og "prinsesse" av kjede smykker
En choker er best beskrevet av sin bestemt lengde av rundt 14 inches. Det sies å være en tradisjonell, klassisk type kjede. Hva gjør dette stykket fascinerende er det faktum at det kan ligge flatt på halsen, men ser veldig sofistikert. De kan mangle sjarm anheng, men disse smykker sjarm kan stoles på uansett hvilken anledning du skal delta. Bruk den enten med en cocktail kjole eller med en enkel, button-down skjorte.
Du har også prinsesse halskjeder å velge mellom. I motsetning til chokers, kan disse delene være slitt med anheng. De kan brukes med enten høy eller lav necklines eller mannskap skjorter. Dette vil sikkert gjøre at du ser like elegant som du ønsker å være selv med en enkel par skjorte og jeans.
Hva med opera og matiné kjede smykker?
Akkurat som prinsessen kjede, en opera kjede er best slitt med enten mannskap eller høye necklines. Du kan også bruke dem til ulike anledninger fra enkle spise engasjementer med venner til formelle anledninger. Disse smykker tilbehør er så allsidig at du kan opprette en annen unikt utseende ut av dem ved ganske enkelt knute dem på deres ender.
Matinee halskjeder, derimot, er best slitt med høye halsen klær. Du kan også bruke dem mens du bruker dine sundresses langs kysten. De er selvfølgelig perfekte partnere for aftenkjoler og andre typer formelle slitasje. Med disse brikkene hengende på halsen din, vil du sikkert tiltrekke seg folk som vil ha et glimt av eleganse.
Og så er det tauet kjede smykker
Den tauet kjede sies å være så populær og like allsidig som andre typer halskjeder. Siden de er flertrådede chokers de kan bli forvandlet til andre design. Men legger til at de også kan brukes som armbånd eller som flere kjeder. Hvis det er et slikt klær som vil gjøre dette smykket standout, vil det være en ryggløse kjole. Med et tau kjede på, kan du bare la noen av sine tråder hengende på skuldrene.
Nå som du har lært om de mange typer halsbånd smykker å bære på en rekke anledninger, er det ingen grunn til å bekymring. Du må rett og slett å bruke noen av tipsene ovenfor, og du kan finne en perfekt elegant stykke å matche den type klær du har på deg til en hendelse.