Hjem >> Womens Health >> Felles 6 uker gravid Symptoms

Felles 6 uker gravid Symptoms

It virkelig føles godt å være gravid, spesielt når du er akklimatisert til ideen om at noen få måneder fra nå, vil du bli en mamma! Selv om det føles godt å tenke på fremtidige hendelser, er det likevel uunngåelig at du må oppleve noen ubehag mens de er gravide.
På 6 uker gravid, du virkelig kan ikke engang føle eller oppdager at du er gravid . Du er definitivt fortsatt på at "komfortabel" scenen, når du er magen ikke er for stor til å bry deg ennå.
Være 6 uker gravid har fortsatt en lang vei å gå, men det er jammen mye av endringer i du skjer i løpet av denne uken. Graviditet symptomer viser (i hvert fall for noen kvinner). Noen av disse symptomene er listet opp nedenfor. Hvis du ønsker å vite mer om dem, les videre
6 uker gravid Symptomer:
?? Etter 6 uker oppfatning, har du kanskje allerede lagt merke til at menstruasjonen har vært savnet etter nå. Dette er en stor ting om å være gravid - vi kommer til å savne nesten et år med menstruasjon
??! Du kan bli tyngre nå med en ekstra vekt på 1 pund. Under hele første trimester, vil du bli stadig rundt 5-6 pounds, så det er fortsatt en lang vei å gå. Når vi kommer til slutten, har du fått ca 25 + lbs.
?? Kvalme og morgenkvalme vil bli vanlig denne uken. Hvis dette skjer med deg, prøv å få litt hvile, unngå varm mat, og noe som vil gjøre deg kvalm.
?? Du må kanskje legge merke til noen blodflekker (spotting), som er helt normalt for gravide i løpet av denne uken. Men du har fortsatt å gå til legen din for å sørge for at alt er i orden.
?? Du vil bli mer trøtt og sliten av å gjøre ditt vanlige arbeid. Det tar tid å få så mye hvile som mulig. Kroppen jobber ekstremt hardt og trenger den ekstra søvn for å fungere skikkelig. For ikke å nevne, når babyen kommer, vil du ikke få mye søvn, så ta deg tid nå!
?? Huden rundt brystvortene, areolas, begynner å mørkne. Du kan selv legge merke til en økning i bryststørrelse.
Enhver kvinnes graviditet er forskjellig fra hverandre siden hormonelle aktiviteter variere fra en person til en annen. Det er en sjanse for at du vil være i stand til å føle alle symptomer, mens noen andre heldige moms-å-være ikke vil oppleve disse symptomene i det hele tatt. Disse plagene bare vare i en periode så det er ingen grunn til panikk. De avta vanligvis når du endelig har nå andre trimester av svangerskapet.
Hvis du fortsatt er usikker på om du er gravid sikkert, må du gå til legen din kontor og få en graviditetstest der. De vil være i stand til å anbefale deg en stor OB /GYN (hvis du er gravid), og vil også være i stand til å fortelle deg gode tips for en start på en sunn graviditet. De første ukene, og første trimester av svangerskapet er noen av de viktigste ukene til å ta vare på babyen din rett og slett fordi flertallet av utviklingen skjer i løpet av den tiden! Så sørg for at du finner ut med en gang, ta prenatal vitaminer, og få alle de råd du kan fra din OB /GYN.