Hjem >> Womens Health >> Slik Care For Remy Hair

Slik Care For Remy Hair

Remy hair extensions vokser mer og mer populært i disse dager, som de er de mest ekte ser på alle de andre typer kunstige bølger og hair extensions. De er også den dyreste, på grunn av deres grundige produksjonsprosessen og den store og spesiell omsorg for å opprettholde kvaliteten på håret etter hver bruk
Her er noen ting å huske på når omsorg for Remy hår.

Denne type hår kan behandles som normalt og naturlig hår, og bør vaskes regelmessig, helst hver tre til fem dager.
Før du vasker håret, forsiktig gre trådene for å bli kvitt floker. Også børste håret før sengetid og på stigende fra sengen om morgenen.
Når du vasker håret, sørg for å bruke en rik fuktighetsgivende sjampo og balsam. Det er best å velge en rik fuktighetsgivende sjampo og balsam spesielt laget for tørt hår.
I prosessen med å søke sjampo og /eller balsam, ikke krølle håret over hodet. I stedet, gni og skum i bare en retning. Pæling håret på toppen av hodet kan føre til floker.
Skyll håret grundig etter bruk sjampo og /eller balsam, og sørge for at det er relativt ingen av skum venstre. Utilstrekkelig skylling kan føre produktet bygge opp, noe som igjen kan føre til ytterligere floker.
For ca annenhver uke, gjelder varm olje behandling på Remy hair extensions. Dette gjøres for godt vedlikehold av håret er sunt og skinnende utseende.
Når grer håret, sørg for å begynne å pusse fra bunnen, forsiktig arbeider til toppen. Starter fra toppen vil føre til ytterligere sammenfiltring og øke sannsynligheten for å rykke eller dra i håret.
Støtt feste i bunnen når du pusser eller gre håret. Ikke dra i håret når floker er oppfylt.
Før du går til sengs, er det tilrådelig å nøye knytte håret opp eller sette den i et sjal for å hindre floker forårsaket av bevegelse om natten. Vær forsiktig med å sove med håret vått.
For hår styling, vannbaserte produkter er veien å gå. Oljebaserte hår programmer kan føre til at håret neglebåndene - det ytterste laget av hårstrået - til å feste og invertere, noe som gir håret en flokete og skadet titt
Remy hår kan rettes med en vanlig hår jern fylt med Tourmaline.. Turmalin er et krystallinsk silikat som inneholder bor og aluminium sammen med andre elementer. Dette kan holde hårets silkemykt, og skinnende utseende.
Remy hår kan føre til ganske stresset når det gjelder pleie og vedlikehold, men alle som er vel verdt det. Før du prøver ut nye produkter for å søke på håret, sørg for å ta kontakt med produsenten eller gjøre noen undersøkelser før. Det er alltid lettere å holde skaden skjer før det skjer for å håndtere konsekvensene etterpå. Og selv om Remy hår kan være ganske mye som vanlig hår når det kommer til utseende og hårpleie, er det noen andre aspekter som trenger ekstra oppmerksomhet når det gjelder kunstig vever og utvidelser.