Et besøk til en nydelig Womens Klær & tilbehør Boutique

Marissa Samlinger er en spesialitet butikk som har tilbudt de fineste i kvinners mote og tilbehør i over tretti år. boutique ligger i shopping distriktet Old Naples, Florida, har designer klær, samt mote tilbehør som sko, smykker og vesker. De Boutique har designermerker som Michael Kors, Oscar de la Renta og Versace. Marissa Collections tilbyr også en high-end shopping opplevelse på nettbutikken.

Boutique ble startet av Burt og Marissa Hartington i 1975. Paret sikrer at deres kunder er utstyrt med den høyeste kvalitet fra ansatte ved sine 10.000 kvadratmeter butikk, inkludert deres sko salong, The Boutique på Marissa samlinger. Butikken har mottatt en rekke æresbevisninger fra moteindustrien, inkludert Vogue er "topp 25 varme været Shopping destinasjoner" og Harpers Bazaar Stilskapere.
Det finnes et stort utvalg av designer klær tilbys gjennom Marissa samlinger. Fra nyskapende designere til etablerte motehus, er det et bredt utvalg av kvinners mote å velge mellom. Klassisk design fra Michael Kors, Yves Saint Laurent og Lanvin er store investeringer for en garderobe. Noen av disse brikkene har skreddersydd blyantskjørt, grøft strøk og en rekke cocktailkjoler.
I tillegg til fasjonable stifter, er det mange mote fremover stiler som legger spenning til en garderobe. Trendy alternativene inkluderer fargerike J Brand skinny jeans, eksotiske utskrifter fra Roberto Cavalli og avant-garde design fra Alexander McQueen og 3.1 Phillip Lim. Det er også et omfattende utvalg av formelle og selskapskjoler fra Oscar de la Renta, Marchesa og J. Mendel.
Marissa Collections har designer håndvesker som passer til enhver stil. Fra skuldervesker og bagasje til clutcher og kveld poser, det er et bredt utvalg som passer til enhver anledning. For dagen, er det klassisk utformet skuldervesker fra Yves Saint Laurent, Anya Hindmarch og Donna Karan. Det er også et utvalg av spenstig design fra design hus som Alexander McQueen og Fendi. Store tote poser fra Lanvin og Oscar de la Renta er spenstig versjoner av sine mer tradisjonelle håndvesker, og er gode shopping Totes. Book Kvelds clutch og vesker fra navn som Lanvin, Oscar de la Renta og Valentino har elegante detaljer, slik som broderier, blonder, og bukker. Marchesa har en linje av minaudieres som er fremhevet med krystaller eller organza roser. Ull vesker fra Marc Jacobs og clutch fra Alexander McQueen er en perfekt måte å utstyre en edgy aftenkjole.
Marissa Collections har en omfattende samling av mote tilbehør som solbriller, skjerf og smykker. Oliver Peoples solbriller har retro design i nøytrale farger som svart og skilpaddeskall. Oscar de la Renta har en linje av glamorøse overdimensjonerte solbriller som utfyller ethvert antrekk. Skjerf fra Marc Jacobs og Valentino er allsidige tilbehør som er moderne året. Casual hatter fra Patricia Underwood er stor for dagen slitasje, som er stråhatter fra Anya Hindmarch. Det er også formelle stil hatter fra navn som Christine A. Moore, Marie Merci og Gabriela Ligenza. Disse hatter er fremhevet med fjær eller sommerfugler.
Town and Country kåret Marissa Collections en av de beste online forhandlere for fine smykker. Det er et stort utvalg av brikker fra ledende designere som Irene Neuwirth, Bounkit og House of Lavande. Det er utsmykkede stykker som er perfekt for kvelden slitasje, for eksempel halskjeder og brosjer fra Lanvin og Erickson Beamon. Oscar de la Renta har glamorøse øredobber og cuff armbånd, mens utsmykkede krystall smykker fra House of Lavande er et utmerket valg for sort-slips hendelser.
Casual design etter Asha og Melissa Joy Manning er morsomme og fargerike brikker aksent med edelstener. Pellini mansjetter er laget av kobber, harpiks og messing for en jordnær følelse. Charm halskjeder fra Yossi Harari er uformell, men likevel elegant, ledningen halskjeder for uformell eleganse.
Marissa Collections har de ledende designer merkevarer, kombinert med unik styling. High-end garderobe stifter og edgy stykker kommer sammen for et utvalg av mote fremover stil ideer og en eksklusiv shopping muligheter. For ytterligere informasjon om Marissa og mer i kvinners mote, kan du gå http://MyReviewsNow.net Shop hjemme.