Hjem >> velvære >> 3 måter du kan være mer involvert i Senior Loved Ones Life

3 måter du kan være mer involvert i Senior Loved Ones Life

Når senior elsket en beveger seg inn i en helse- og rehabiliteringssenter, blir han en del av et nytt fellesskap som omfavner ham inn i folden og kan holde ham med selskap rundt klokke. Du, i mellomtiden, fortsatt har arbeid, familie og andre forpliktelser for å holde deg opptatt. Hvis du velger riktig helse- og rehabiliteringssenter, senior kjære er sannsynlig lykkeligere og travlere enn noensinne - men det betyr ikke at hun ikke ønsker å se hennes familie og venner. Få tiden til å ha meningsfylte opplevelser med senior kjære og hans kolleger på regelmessig basis, slik at du ikke mister den forbindelsen du hadde med seg i oppveksten.

De beste helse og rehab sentre velkommen deltakelse fra venner og familie, og hvis du ikke tror det stedet du har valgt gjør det eller har nok for din kjære til å gjøre, bør du se nærmere på en non-profit center som gjør. Ideelle organisasjoner er ikke bare blant de mest prisgunstige stedene for eldre på et begrenset budsjett til å flytte inn fordi alle inntektene går tilbake til driften av senteret, men de er også noen av de beste stedene når det kommer til familie og venner fortsatt å være en meningsfull tilstedeværelse i et senior liv.

frivillig på en Helse og Rehab center

Be om å bli frivillig på helse- og rehabiliteringssenter der din kjære bor - eller hvis du bor over hele landet fra ham, på en lokal en i nærheten. De beste sentrene er alltid på utkikk etter folk til å engasjere seg med sine innbyggere ved å spille spill som bingo, håndarbeid, trene, spille musikk, hagearbeid, underholdende, eskorte på off-campus turer og bruke one-on-one tid med beboerne. Blir det å bli kjent med din kjære ens nye venner vil få deg en verdifull del av hele livet. Hvis du frivillig ved et sted til ære for din kjære som bor over hele landet, kan du bruke det du lærer ved å tilbringe tid med seniorer til å bli en mer dynamisk og morsom besøkende når du er i stand til å se din kjære i person .

gi

Hvis du ikke kan gi av din tid, støtte senteret der senior kjære bor økonomisk. Non-profit centers spesielt har behov for midler til å kunne tilby sine innbyggere flere aktiviteter og holde årlige begivenheter som lunsjer. La din kjære vet du sponse hennes aktiviteter er sikker på å bringe et smil til ansiktet hennes.

Ordne Hyppig Video Samtaler

Enten du bor i en annen by eller stat eller du rett og slett ikke har mye tid til overs, hvis du ikke kan besøke din kjære i person, kan du i det minste sjekke inn med ham via video chat. En rekke helse og rehab sentre har videochat satt opp for beboerne å bruke, slik at noen bør det være i stand til å hjelpe din kjære. Hvis han foretrekker tale bare telefonsamtaler eller brev, prøve å få plass. Sjekk inn med din kjære minst et par ganger per uke og fylle hverandre på alle dine mest spennende aktiviteter.

Så lenge du tilbringe tid med senior glad i, spiller det ingen rolle så mye hva du gjør - men at du er der gjør det. Hvis det er en stor avstand mellom dere, være aktiv i ditt eget samfunn og ta det du lærer av de eldre rundt deg til å bli en mer støttende venn eller et familiemedlem til senior i livet ditt.