Hjem >> velvære >> En Vein klinikk i Long Island Sammenligner farene ved Vein sykdom til De av arteriell Disease

En Vein klinikk i Long Island Sammenligner farene ved Vein sykdom til De av arteriell Disease

Sirkulasjonssystemet består av både arterier som frakter oksygenrikt blod fra hjertet og lungene til ulike områder av kroppen, og vener, som returnere den oksygenfattig blod tilbake til hjertet. Forhold som påvirker både arterier og vener falle under overskriften "vaskulær sykdom," og noen typer forhold kan være av yourLong Island blodåre spesialist. Eventuelle avbrudd i flyten av blod kan ha en alvorlig innvirkning på venøse og generelle helse. Men noen forhold ansett som mer farlig fordi de er mer sannsynlig å føre til døden.

Når si "mine ben skade" kan tyde på alvorlig arteriell sykdom

arteriell sykdom forårsaker flere dødsfall enn vein sykdom . En av de mest betydningsfulle sykdommer i denne kategorien er perifer arteriell sykdom (PAD). Det oppstår når plakk bygger seg opp inne i blodårene og blodgjennomstrømningen er hemmet. Resultatet kan være hjerneslag, hjerteinfarkt, nyresvikt, og utvikling av koldbrann. Folk som besøker en edderkopp og åreknuter lege i New Hyde Park kan oppleve smerte som de tror er fra åreknuter, men deres tilstand kan være mer alvorlig. Dette er en grunn til at å få en sakkyndig vurdering av tilstanden din er så viktig.

Selv om flere dødsfall oppstå som følge av arteriell sykdom, bør betydningen av vein sykdom ikke kan ignoreres. Dyp venetrombose er en tilstand der blodpropper dannes i store venene i bena. De propper kan bevege seg til andre områder av kroppen, inklusive hjernen hvor de kan forårsake et slag eller lungene, hvor de kan resultere i en lungeemboli. Får varicose vein behandling fra en vaskulær lege i Fresh Meadows kan hindre deg fra å være en av de hundretusener av mennesker som dør av denne vene sykdommen årlig.

Skal en kvalifisert vene ekspert når du har hovne ben og ankler eller når bena vondt eller føler tungt er det første skrittet mot å beskytte din helse og ditt liv. Du kan ikke fortelle fra symptomene alene om du har blodåre eller arteriell sykdom eller om du er i fare for alvorlige komplikasjoner. Du må være diagnostisert av en dyktig, utdannet vene ekspert.

Vaskulær lege i Fresh Meadows er det rette stedet å starte

Den største faren av vein sykdom er at de største risikoene kommer fra å forlate den opprinnelige tilstanden ubehandlet. Hovne ben og ankler er et signal om at blodårene ikke fungerer som de skal. Problemet vil fortsette å forverres som svellingen forårsaker ytterligere skade på blodårene. Behandling for tilstanden kan utføres på en blodåre sentrum uten smerte og withminimal utvinning tid. Dr. Julius Garvey er en høyt utdannet og credentialed kirurg og spesialist på diagnostisering og behandling av karsykdommer.

Den potensielle risiko forbundet med arteriell sykdom og vene sykdom er for farlig å unngå. Planlegg din avtale med Dr. Garvey, en erfaren profesjonell som mange anser en av de beste venen legene i Fresh Meadows og Long Island. Ring 516-336-8878 for å planlegge en konsultasjon i dag og slutte å leve med bekymringer og symptomer på venøs sykdom.

Forfatter Bio:

En Vein klinikk i Long Island vurderer om vein sykdom eller arteriell sykdom er den farligste. For mer informasjon ta kontakt med Best Hjerte Lege Long Island