Hjem >> velvære >> Best Sleep Center i NYC: Hvordan til å sove bedre Tonight

Best Sleep Center i NYC: Hvordan til å sove bedre Tonight

Disse problemene kan ikke legitimt kalles søvnforstyrrelser, men de fortsatt påvirke din evne til å få kvalitet søvn du trenger, og dermed påvirke din generelle helse og velvære. I denne artikkelen vil vi snakke om et par ting du kan gjøre som kan bidra til å forbedre søvnen din raskt.

Først se på din sengetid rutine ... hva er det nå?

Vil du spise eller drikke innen et par timer av din sengetid? Har du selv har en vanlig sengetid, eller gjør tidsplanen søvn varierer mye? Bruker du mye tid stirrer på TV, datamaskin eller telefon skjermer rett før du går til sengs? Har du byttet madrass eller sengetøy i det siste tiåret?

Alle disse tingene er en del av din personlige søvnhygiene, som kan være enten bidrar til å kunne sovne raskt og bli sovende, eller det motsatte. Selvfølgelig, drikker koffeinholdige drikker sent på kvelden kan påvirke søvnen din, men visste du at å drikke alkohol sent på kvelden kan påvirke dem enda mer? Tilsvarende, trene på ettermiddagen eller tidlig kveld kan faktisk forbedre søvnen din, mens du trener for nær sengetid kan føre til søvnløshet.

Å utvikle god søvnhygiene, må du begynne å betale oppmerksomhet til de små tingene som hjelper deg å lage en "trappe ned periode" før du går til sengs for å gjøre det mer sannsynlig at du vil være i stand til å sove tungt. Hvis du har søvnløshet eller finne deg selv fortsatt sliten etter en natts søvn mer enn en eller to ganger i uken, oppfordrer vi deg til å gjøre en avtale på vår Manhattan søvn sentrum. Men hvis du bare har sporadiske problemer, vil vi presentere følgende liste over tips som kan hjelpe.

Ting du kan gjøre hjemme for å forbedre kvaliteten på søvnen din
 • prøv først å utvikle en vanlig søvn tidsplan, og prøver å holde seg til det, gå til sengs på omtrent samme tid hver kveld og våkne opp til omtrent samme tid hver morgen. Gjør dette selv i helgene, og du vil sannsynligvis se en rask bedring i hvor godt du sover og hvordan du føler deg i en svært kort tid.
 • Øk eksponering for lys i løpet av dagen, men prøv å redusere det om natten ved å holde soverommet mørkt og kjølig. Også prøve å unngå å se på TV eller bruke datamaskiner i minst et par timer før sengetid.
 • Unngå alkohol, røyking og tunge måltider på kveldene. Alle disse tingene forstyrre søvnen og kan skape lunger som risikerer obstruktiv søvnapné
 • Finn måter å skape en "trappe ned" rutine før sengetid -. Lese en bok eller lytte til rolig musikk, eller ta et avslappende bad. Prøv å unngå å tenke på jobb eller noen stressende situasjoner fra dagen.
 • Se inn kvaliteten på madrass og sengetøy. Hvis madrassen er gammel, kan det ikke være å støtte ryggen tilstrekkelig. Og hvis putene er gamle, kan de ha blitt et skjulested for midd eller dyr dander som kan forårsake nasal og hals innsnevring, og dermed forstyrrer søvnen din.
 • Hvis du er overvektig, mister vekt. Hver ekstra pengene du bære rundt svekker immunforsvaret og øker risikoen for å utvikle mange sykdommer, men det er dårlig for søvn også.
 • Arbeide med Manhattan søvn ekspert, sette personlige mål for hvor mange timer per natt du skal sove, og deretter følger tipsene ovenfor for å prøve å oppnå dette målet.

  Hvis du 'd liker å lære mer om hvordan du kan oppnå mer søvnkvalitet, ring oss på 646-233-1838 og sette opp en avtale med en av våre NYC søvn leger. Våre erfarne lege spesialister kan anbefale mange andre forslag for å forbedre dine søvnvaner. Også, hvis du ønsker å finne ut mer om den beste søvnen midt i NYC, kan du utforske "Sleep" delen av vår hjemmeside: http://www.nycva.org/.
  Forfatter Bio: Leger fra Varicose Vein Treatment NYC presentere noen måter du kan overvinne vanlige mindre søvnvansker og sove bedre umiddelbart fra nycva.org.