Skillet mellom Yoga og Pilates

Yoga og Pilates begge er begunstiget verktøy for forbedring og balansen i kroppen i riktig måte. Yoga og Pilates fremstår som et relevant og innflytelsesrike verktøy for å opprettholde helsen til kroppen, holde seg i form og styrke sinnet, kroppen, konsentrasjon. Yoga og Pilates bidrar til å forbedre effektiviteten og evnen til kroppen slik at en person kan gjøre ulike oppgaver lett og leve livet for å oppnå det livet målet. Yoga og Pilates både fungerer som en effektiv løsning for å opprettholde fitness i kroppen og leve et sunt liv.

Men i noen områder Yoga og Pilates er forskjellige og har ulike formål. Som helhet Yoga og Pilates er gunstig for menneske, men det er visse ting som kan oppnå ved yoga eller pilates eller vi kan si Pilates og Yoga har noen spesielle fordeler i form av helse og velvære.

Her er forskjellene i Yoga og Pilates:

 • Fleksibilitet

  Pilates er opptatt av fysiske condition, mens Yoga er knyttet til Union of Mind and Body. I pilates, Fysisk aktivitet og handling har mer preferanse og Yoga både sinn og kropp bli involvert.

 • Fokus

  Pilates fokuserer på kjernemuskulaturen og bidrar til å styrke mens Yoga fokuserer på kraften i å konsentrere sinnet. Pilates er opptatt av fysisk trening og trening, mens Yoga fokuserer på mentale øvelser mer på fysisk trening.

 • Åndelig

  Yoga er en åndelig praksis og Pilates er fysisk praksis . Yoga er mer knyttet til åndsvitenskap og tilbedelse av Gud enn i Pilates. Yoga bidrar til å styrke sinnet, sinn trening og opprettholde den tro som ikke er tilstede i Pilates. Pilates er bare en øvelse til for egnethet av kroppens muskler.

 • Visjon

  Pilates er den praksis å trene, trene og avlaste spenningen i sinnet og å opprettholde kondisjon og en flat mage, mens visjonen om Yoga er mer eksepsjonell. Yoga bidrar til å meditere og trene kroppen til å opprettholde kondisjon og ta med en positiv energi i kroppen og sinnet til å generere positiv tro og forbedre livsstilen til en person.

 • Forbedring
  < p> Yoga bidrar til å forbedre pusten av en person mens, Pilates bidrar til å forbedre kjernemuskulaturen og kjerne styrke. Yoga balansere pust og lære en person å puste i en rett måte, men Pilates bedrer kjernemuskulaturen for å stabilisere kroppen mens bevegelse.
 • utstyr

  Pilates innebærer noen Pilates utstyr som bidrar til å øve Pilates på en effektiv måte, mens Yoga bare innebærer en Yoga Mate hvor en person sitter og gjør yoga og ulike typer Asanas. Yoga trenger ikke noe utstyr for meditasjon og annen praksis.

  Pilates og Yoga
  , begge er innflytelsesrike og relevant kilde til styrke kropp og sinn. Men på noen måter Pilates og Yoga er forskjellige fra hverandre og har ulike formål og stillinger, ovenfor er noen av faktorene som Yoga og Pilates er forskjellige fra hverandre.

 • Next: