Hjem >> velvære >> Best Skulder støtte for Weight Lifting

Best Skulder støtte for Weight Lifting

Skulder støtte er utviklet for det formål å gi støtte til skulderen og unngå eventuelle skader skjer. Idrettsutøvere, vekt løftere bære denne brace for å unngå eventuelle skader oppstår. Når du løfter tunge vekter, hvor mye kraft som skulderen har til å holde er veldig sterk. Du må ha skulder støtte mens du utfører tunge skulderøvelser slik at brace kan gi støtte til skulderen for å holde den mengde kraft og det reduserer også sjansene for å ha noen skade samtidig som du løfter vekter.

Du kan også bære denne brace mens du spiller noen sport som krever bevegelse av skulderen som cricket, tennis etc. Pass på at når du enten kjøpe skulderstøtte online eller kjøpe det fra medisinsk butikk, må sjekke om den aktuelle brace er hensiktsmessig for den type sport du kommer til å spille. Rådgivning til legene er også en god idé; Han kan veilede deg om hvilket merke og størrelse for å melde deg på.

Når du bruker den

Denne seler kan brukes til å helbrede skulderskade og skulderledd og mange andre vanlige forhold som revet muskler eller leddbånd. Du kan også bruke den mens du løfter tungvektere i gymsalen for å unngå enhver form for skade skjer som skulder forvridning eller rotator cuff skade. Når du går til gym for treningen, bør du bære denne spenne. For pasienter som gikk gjennom operasjoner skal bære denne skulder startsperre spenne også, men du trenger for å holde skikkelig vare på spenne. Vask den med myk vaskemiddel og unngå å bruke svake kjemikalier som kan ødelegge kvaliteten. Også før iført seler, sørg for at du renset halsen for å redusere risikoen for å få utslett.

Hvordan Skulder støtte verk

Skulder støtte gir kompresjon og varme til skulder muskler dermed begrense skulderen fra snu i feil retning. Den tillater bevegelse av skulderen til en viss vinkel, og det er mindre sjanse for skade hvis du er iført denne spenne. Ved å beholde varme, denne skulder spenne bidrar til å lette skuldersmerter og reduserer stivhet av musklene. Stroppen av seler gjør at den passer på skulderen perfekt til å legge press rundt ballen av skulderen. Husk at iført denne skulder støtte for en lengre periode kan sette press og press på skulder og nakke. Formålet med disse bukseseler som kneet startsperre, er cervical krage etc. samme, for å redusere ubehag i tilsvarende kroppsdel ​​eller for å unngå eventuelle skader skjer.