Hjem >> Vekttap >> Var Den Ephedra Ban virkelig en Success

Var Den Ephedra Ban virkelig en Success

Ephedra og efedrin forbrukere er fortsatt under forutsetning av at Ephedra forbudet er fortsatt på plass. Det kommer sannsynligvis ikke som en stor overraskelse at forbudet mot Ephedra, en av naturens mest effektive vekttap kosttilskudd, ble opphevet i april 2005. En Utah Dommer veltet FDAs beslutning. Så hvorfor er det at den mest ettertraktede slankepille så vanskelig å få tak i? Vi snakket med fire av de beste ernæringsmessige leverandører. De forteller oss at etterspørselen er høyere enn noensinne. Men innrømmer de at de ikke har fulgt den nye kjennelsen. Som et resultat, de savnet båt.

Det er ett selskap, Ephedra Labs som gjorde følge rekken av avgjørelser svært tett. Like raskt som gavel falt på den endelige avgjørelsen i april i fjor, Ephedra Labs kjøpt hele tilførsel av ren form av Mahuang. De nå eier hele verden tilførsel av ren form Ephedra for de neste 9 månedene. Det eneste stedet en forbruker kan kjøpe Ephedra er ved å besøke www.EphedraLabs.com De selv tilbyr rabatter hvis ordren er plassert på nettet.

Kraften i Ephedra kan ikke nektes. Det har hjulpet hundretusenvis av mennesker med vektproblemer slanke seg. Der andre piller og potions har feilet, er fremdeles Ephedra som beste utfordreren for den mektigste vekttap supplement der ute. Ephedra Labs forteller oss at de kan knapt holde det på hyller med noen av de engros leverandører stepping opp til plate som ønsker å kjøpe kasser med sitt produkt. Dette er gode nyheter for Ephedra forbrukerne er at den? Vekt? er over.