Hjem >> Vekttap >> Hvordan å miste Fat

Hvordan å miste Fat

Everybody ønsker å gjøre det. Alle har en million ideer om hvordan det gjøres. Men enhver vellykket diett vil dreie seg om noen grunnleggende, core ideer, og hvis de ikke er der, vil dietten ikke fungerer. Selvfølgelig vil ingen diett være perfekt for alle. Folk kommer i for stor variasjon, så avhengig av din kroppssammensetning, aktivitetsnivå, din spesielle helsemessige bekymringer eller overfølsomhet, bør noen diett endres for å gjenspeile din unike tilstand. Men som sagt, de bør alle gjenspeile det grunnleggende omtalt i denne artikkelen. Det er derfor grunnleggende av fett tap kan oppsummeres på en side, selv om opplysningene må tilpasses hvert enkelt scenario. Glad i å se hva de er? Les videre.

Første er å sette en kalori underskudd. Kroppen din trenger for å forbrenne flere kalorier enn går i. Det er så enkelt. Først finne ut hva kroppen din trenger for å opprettholde sin vekt gitt din livsstil, og deretter sette underskuddet til rundt 80% av det. Enten du gjøre dette ved å spise mindre mat, eller spise mindre kalori-rik mat, eller kombinere den nye kosten med trening spiller ingen rolle. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at mindre kalorier kommer inn enn det som er nødvendig.
Andre, må du sette din protein inntak. Det er mange grunner til at dette er den nest viktigste fasett av fett tap slanking, hvorav den ene er det bekymring over å miste lean body mass i stedet for fett når du mister vekt. Når du bokstavelig talt sulte, rensker kroppen din viktige aminosyrer fra protein i musklene dine, bryte dem ned slik at du kan overleve. Slanking er en form for sultende kroppen din der du frata den ernæring. For å hindre kroppen din fra å slå på lean body mass, må du sørge for at du får nok protein for å holde den glad. Dessuten er protein den mest fylling av de tre makronæringsstoffer (fett, karbohydrater, protein). Ved å spise mer, vil du føle deg mer fylt, mindre sulten, spiser mindre.
Deretter setter vi det totale fettinntaket. Først, glem alt som vrøvl at alt fett er dårlig for deg. Ja, trans-fettsyrer er onde, og ja, kan mettet fett øke kolesterolnivået ditt hvis du allerede er overvektig og inaktiv, men kan likevel spises i moderate mengder. Få ting i ernæring er så enkelt som god /dårlig, og det inkluderer fett. Tenk på det - omega-3 og omega-6 er, viktige deler av enhver diett, er former for flerumettet fett. Men grunnen til at du trenger fett i kosten er enkel: du må holde seg til det, og fett gjør maten yummy. Enhver diett basert på smakløst, forferdelig mat med ingen smak vil være umulig å holde seg til. Vær realistisk. Hvis du liker det du spiser, vil du fortsette å spise den. Til slutt, moderate mengder fett har en tendens til å dempe sulten mellom måltidene. Det holder blodsukkeret stabilt, og dette hindrer deg fra å bryte mønsteret. Så en moderat mengde fett er avgjørende for en rekke gode grunner.
Derfra må du regne ut dine egne opplysninger. Mengden aktivitet du får vil på sikt finne ut hvor mange kalorier du bør være inntak, samt hvor mange karbohydrater bør du spise. Insulinfølsomhet vil også avgjøre hvor godt du reagerer på høyere nivåer av karbohydrater og fett, og må tas hensyn til. Det er ingen enkelt perfekt diett for alle, og det er derfor utover de tre første kravene du må beregne dine egne opplysninger. Hvor aktiv er du? Hvor mye trening? Har du gå rundt hele dagen eller sitte på en datamaskin? Er du overvektig, overvektig eller mager og bare ute etter å kutte ned ytterligere? Forholdet mellom karbohydrater til fett til protein er naturlig dermed påvirket.
I sammendraget. Enhver vellykket diett vil fungere på denne måten: først sette deg et kaloriunderskudd. Så du setter din protein inntak, og sannsynligvis sette den høyt. Tredje du setter fettinntaket til moderat, og derfra finne du ut resten avhengig av din egen unikt tilfelle. Enhver diett som avviker fra disse grunnleggende reglene vil ikke fungere, og det er disse kriteriene som du bør dømme dem.