Biggest Loser Vinnere - Hva de veier Now

The Biggest Loser Sesong 9 er nesten over oss. Etter at vi alle ring i det nye året, vil tirsdag 5 januar starter en lang og svingete vei vekttap for en liste over alle nye deltakarar. For fem år, Jillian Michaels og Bob Harper har inspirert sine overvektige deltakere med tøff kjærlighet. Mens noen ganger virker det som om de er litt for grovt, Jillian særlig sluttresultatet ser ut til å rettferdiggjøre midlene.
Men, er tidligere vinnere holde vekten nede etter at de forlater rammen av Biggest Loser campus ? La oss ta en titt, selvsagt med unntak av Danny, Sesong 8 vinneren:
en. Ryan Benson - Sesong én vinner Ryan Benson ferdig showet på 208 pounds, ned 122 pounds fra 330 han startet på. Det er en fantastisk 55 prosent av kroppsvekten tapt! Men, dessverre fikk han det meste av vekten tilbake etter å ha forlatt ranch.
"Dessverre, å holde vekten nede har vært tøft for meg," sa Ryan. "Så den største måten det har endret livet mitt er at jeg føler meg veldig skyldig for å få vekten tilbake. Jeg vet showet inspirerer mange mennesker, så jeg liker ikke å være fyren å skuffe."
Ifølge MSNBC, er Ryan nå 300 pounds.
to. Matt Hoover - Matt begynte den andre sesongen av The Biggest Loser på 339 pounds, og vant på 182 pounds. Mens han har fått noe av sin vekten tilbake - han er nå 237 pounds - han også fått en kone og to barn (Sesong 2 co-konkurrent Suzy Hoover). Dette siste høst Matt fullført Iron Man utfordring i Kona, Hawaii.
Tre. Erik Chopin - Erik begynte sesong tre mer enn 400 pund mark (407). Han fortsatte med å vinne ved å tape 52 prosent av vekten sin, og endte på 193 pounds. Men når trener Bob Harper hørt at Erik hadde fått mesteparten av sin vekt bak (nå ca 360), betalte han den tidligere konkurrent et overraskende besøk. Bob utfordret Erik å miste vekt igjen, og møt opp for en innveiing på slutten av sesongen 9. Erik akseptert.
4. Bill Germanakos - Vinneren av sesong fire startet sin reise på 334 pounds, og vant på svelte vekt på 170 pounds. Mens han er tilbake opp noen på 207 pounds, kan han fortsatt bli betraktet som en langsiktig suksess. Bill fungerer nå som et helse ambassadør til stede foredrag og lede spinningtimer.
5. Ali Vincent - Ali var den aller første kvinnelige Biggest Loser. Og har hun fortsatt gjør en skvett som passer utdannet av showet. Ali startet sesongen fem på 234 pounds. Hun vant på vekten av 122 pounds, og er nå 125 pounds. Hun tydeligvis beholdt en fantastisk motivasjon til å holde vekten hennes off! Denne høsten hun utgitt sin første bok, "Believe It, det være seg."
6. Michelle Aguilar - Michelle vekt er tydelig fraværende fra MSNBC rapport, men av alle fotografiske bevis, har hun så ut til å holde seg på toppen av hennes vektkontroll. Michele var 242 pounds da hun kom inn i Biggest Loser campus, og forlot sesong seks på 132 pounds.
7. Helen Phillips - Helen fortsatte trenden med kvinnelige Biggest Loser vinnere. Hun startet sesongen sju på 257 pounds, og veide 117 pounds på finale. Hun er for tiden på en meget respektabel 135 pounds, ser bedre enn noensinne.
Mens mange av de tidligere vinnerne har fortsatt å kjempe med vekt etter at de forlot showet, har alle syntes å ha hatt et positivt utfall, siden ingen vendte tilbake til sin gamle vekt. Og ikke bare har showet gjort en positiv innvirkning på deltakerne, men seere rundt om i verden er inspirert hver uke når de ser hvor målrettet de er å gå ned i vekt.