Hjem >> Vekttap >> Fotball Lockers

Fotball Lockers

Wooden åpen tilgang stadion fotball skap er ideelle for både akademiske og profesjonelle liga lag. Disse skapene tilbyr mer lagringsplass volum enn andre typer skap. Fotballspillere kan lagre alt utstyr i fem konkrete lagringsområder. Disse områdene gi spilleren god plass til å holde alt synlig, tilgjengelig og lett tilgjengelig når tiden for å dekke opp kommer.
Å se hvor effektive disse fotball skap, er, vi tar et øyeblikk å visualisere nøyaktig der en spiller kan lagre hver del av sin uniform og verneutstyr.
Begynnelsen en toppen av fotball skap, har vi en bred, flat hylle hvor spilleren kan lagre sin hjelm. Plassen her er bred nok for hjelmen til å bli lagt ned i et rom for seg selv uten skade på ansiktsmasken. Pro ball spillere også bære trådløse kommunikasjonsenheter i sine hjelmer. Fordelene med å ha en spesiell plass for hjelmen bidrar til å sikre dette utstyret er ikke skadet av noe annet å være crammed mot hjelmen.
Spillere også bruke denne øverste hylle til å lagre ekstra par sko, hansker, og deres munnen vakter.
Flytte ned fotball garderoben, har vi en andre lagringsområde som består av to lager seksjoner ved siden av hverandre. Den første av disse er en sikkerhetsboks med en låse døra. Spillere kan lagre alle sine verdisaker i denne boksen.

Seksjonen rett ved siden av boksen sikkerhet er en åpen cubby. Dette cubby er omtrent samme størrelse som sikkerhet boksen. Spillerne bruker dette området til å lagre håndleddet pads, ekstra munn vakter, og ekstra par hansker. Det er også plass til å lagre mindre pads for albuer, underarmer og håndledd. Spillere som liker å drikke vann eller sportsdrikke på sidelinjen kan også lagre en drikke i en container i dette stedet.
Viktigste funksjonen av fotball skap er dens viktigste skapet som midtre delen. Det er et stort område som har en frakk krok på venstre sidevegg og en frakk stang kjører over toppen. Denne kåpen stang gir spilleren alle i rommet han trenger å henge gensere og bukser. Praksis uniformer og offisielle spill uniformer kan skilles lett på denne måten. Fordelen med dette er at når det store spillet kommer, har den offisielle uniform blitt holdt frisk og rynkefri, slik at spilleren kan treffe feltet på jakt sitt beste for åpningsseremonien.
Åpent midten lagringsområde også har alle i rommet som en fotballspiller trenger å lagre hans verneutstyr. De mange pads som dekker ulike deler av kroppen hans kan være pent stablet i enten hjørne slik at han kan hente dem, en etter en, i den rekkefølgen de er nødvendig.
Siste delen av fotball skap er en foot locker med en avsluttende dør. Dette området kan ha flere par sko og sokker. Det er også et ideelt sted å lagre den spesielle utstyret som trengs for å spille i kaldt vær. Elementer som termisk undertøy, misbruke, håndvarmere, termiske sokker, og kaldt vær krem ​​kan alle bli lagret her.