Hjem >> Vekttap >> Avslutte Emotional Eating Med Hypnosis

Avslutte Emotional Eating Med Hypnosis

It ser ut til at de ulike vekttap selskaper som tidligere oppmuntret kalori telling og sin egen merkevare av mat er nå innser spising er alt i hodet og tilbyr ulike måter å håndtere "trøstespising". Hypnotherapy for vekttap har alltid anerkjent det faktum at måten vi spiser er en vane respons og som sådan er lagret i underbevisstheten. Derfor er det fornuftig at for å omprogrammere den feilinformasjon som allerede er lagret, er det nødvendig å få tilgang til det underbevisste, og dette er hvordan hypnose fungerer.

Det er nøkkelen til kontrollsenteret for hvordan vi tenker, føler se om oss selv og den verden vi okkupere. Du kan lære hvordan å ikke å strekke seg etter mat hver gang du er glad eller trist, det handler om å føle følelser du har og informasjon (enten godt eller dårlig) som må bli assimilert. For å løse problemet med over-spising, er det nødvendig å gå tilbake til begynnelsen, når du først skjønte du var fett, forskjellig fra andre barn, og deretter å ta dette inntrykket og forstå de valgene du har gjort med hensyn til mat fra det punktet - det var en selv straff eller å straffe andre, noe å gjøre i stedet for å bli lei eller kanskje maten var alltid forbundet med kjærlighet og om å ha full og rikelig
Husk mat er en konstant som har vært til stede hele. hele livet. Du ville ikke overleve hvis du ikke har fått mat. Og selvfølgelig, den kjærlighet som kom med maten. Med hypnose, kan du avdekke dette mysteriet som er ditt liv, og du vet at logisk du tar for mye mat og ikke trener nok til og slik at du legge på seg. Du vet det, men hvorfor kan du ikke slutte å gjøre dette. Dette er hva hypnose unravels. Hvorfor underbevisstheten kan du spise ute av kontroll? Er det beskyttelse, er det stoppe deg å forlate huset slik at du ikke vil bli skadet?
Jeg er sikker på at når du ser de ulike vekttap programmer som, som meg, du lurer på hvordan de noen gang la seg bli til den størrelsen, men som jeg skriver dette, har jeg byttet mine jeans for svette bukser fordi det er mer behagelig etter en week-end av fråtseri og mine jeans er litt for stramt. Jeg lurer på hva som ville skje hvis jeg bodde i min svette bukser, ville jeg engang merke til vektøkning før jeg måtte sette på dag klær? Årsakene til at du lager denne beskyttende vegg, grunnen til at du mangler motivasjon til å gjøre noe med det er alle i din underbevissthet sinn. Ved å ta bort den følelsesmessige tilknytning til mat, mat er ikke lenger et problem. Det er noe å holde deg levende -. Drivstoff for kroppen din

Dine tanker er ikke lenger opptatt av mat, og du kan nyte livet. Du lærer å sette pris på smaken, teksturen av mat, gi tid til måltidet og deretter gjøre den viktige beslutningen om å bare stoppe når du er fornøyd, ikke når full, men når fornøyd. Vi kan ikke forandre fortiden, men med hypnose, kan du lære å ta bort den emotive element, slik at din nåværende og din fremtid kan være annerledes.