6 Foods å aldri spise på en diett (og deilig alternativer)

En av de tøffeste sidene ved å miste vekt er å lære hvordan å umiddelbart se forskjellen mellom en god mat og en dårlig mat. Kaloritelling er enkelt i teorien, men det spiller & rsquo; t virkelig ta hensyn til travle hverdag og måltider som du spiser på rømmen. Dessuten, for å opprettholde en sunn vekt inn i fremtiden trenger å finne et kosthold som du kan leve med, og du kan & rsquo; t telle hver kalori at du spiser for resten av livet. Det & rsquo; s hvorfor hemmeligheten til bærekraftig vekttap ligger i instinktivt unngå dårlige valg, spesielt når den ernæringsmessige informasjonen er ikke lett tilgjengelig. Noen matvarer som vises helt frisk og ufarlig kan sette din vekttap og holde deg å komme tilbake for mer. Bytte sleipe diett-busters nedenfor med sunt og velsmakende alternativer kan hjelpe deg med å tilfredsstille krav uten at det går din vekttap.
1. Pommes frites

Hvis du er en potetelsker, gi opp pommes frites vant & rsquo; t være lett, men utbetalingen er vel verdt prisen. I gjennomsnitt, en liten til middels rekkefølgen på pommes frites inneholder en heidundrende 300 til 600 kalorier, og sjansene er at du ikke spiser det som en frittstående måltid. Den gode nyheten er at du ikke & rsquo;. T måtte gi opp på poteter til sammen

Bakte poteter er et godt alternativ så lenge du don & rsquo; t laste dem opp med fet pålegg som bacon biter og smør. Hvis du virkelig er ute pommes frites og ingen andre vil gjøre, lage en sunn batch hjemme med olivenolje, havsalt og sprakk pepper.
2. Farlige Drinker

Frukt-flavored smoothies, sportsdrikke og kaffe lyd diett-vennlig nok, men noen av dem kan pakke så mange kalorier som en mellomstor måltid. Trendy kaffedrikker er blant de farligste slanke lovbrytere, tett fulgt av fett-laden milkshake og kaloririke energidrikker. Det spiller ingen & rsquo; t bety at du trenger å gi opp din avslappende turer til den lokale kaffehuset, men du trenger ikke å være smart om bestillingen

Prøv usøtet eller lett søtet kaffe, og bruker skummet, ikke-fett. eller soyamelk i stedet for helmelk eller fløte. Husk at fruktsmak drinker i kaffehus er ofte laget med tykk, sukkerholdige sirup, så grip noen hel frukt hvis du er ute noe søtt. For å unngå skjulte kalorier i smoothies, lage din egen hjemme. Hvis du føler deg kjøre ned eller sliten på jobben, kan du prøve grønn te i stedet for en pre-flaske energidrikk. Grønn te & rsquo; s kraftig antioksidant sammensatte kjenner som EGCG er en naturlig fighter mot fett, sykdom og aldring
3.. Pølse

Full av mettet fett, natrium og mystikk ingredienser, pre-pakket pølser kan sidesteg din diett i ett bitt. Behandlet kjøtt generelt er en dårlig idé fordi de er fulle av natrium og andre ingredienser som er giftige for helsen. I stedet for å spise pølser til frokost eller lunsj, nå for sunne magert kjøtt som vil tilfredsstille dine krav for pølser eller pølser.

Prøv å erstatte svinekjøtt med kylling. Kylling og grønnsaker ruller er deilig og lett å lage. Tyrkia er et annet flott alternativ. Du kan kombinere bakken kalkun med krydder som paprika, cayenne og karve for en deilig og sunn hjemmelaget pølse stuffing. Pakk det inn i naturlige foringsrør, kok i 15 minutter eller så, og du & rsquo; ll har deilige pølser som er bra for både smaksløkene og midje linje
4.. Hermetiske Supper

Selv om de kan være lav i kalorier, hermetisk supper er ekstremt høy i natrium. Spiser for mye salt er ikke bare dårlig for din generelle velvære, men det kan også stall vekttap ved å tvinge kroppen til å holde på overflødig vann vekt. Du kan prøve lav natrium merkevarer, eller enda bedre, lage din egen suppe hjemme.

Prøv å lage en tradisjonell kylling noodle soup ved hjelp av biter av økologisk kyllingkjøtt og fullkorn pasta. Split ertesuppe er et annet godt alternativ. Bare en kopp gule erter inneholder over 16 gram sunt protein som vil holde deg mett og energi gjennom hele dagen.
5. Matvarer som inneholder mye høy-fruktose Corn Syrup

High-fruktose mais sirup, eller mais sukker, er en av de mest populære tilsetningsstoffer i næringsmiddelindustrien. Dessverre skjer det også å være en av de verste ingrediensene du kan konsumere hvis du ønsker å gå ned i vekt og forbedre helsen din. Høy fruktose mais sirup og andre sukker tilsetningsstoffer er assosiert med vektøkning, dårlig ernæring, hulrom og høye triglyseridnivåer. Ifølge retningslinjene fra American Heart Association, bør du forbruker ikke mer enn 100 kalorier av noe sukker additiv en dag. Den enkleste måten å unngå matvarer som inneholder mye korn sukker og andre tilsetningsstoffer er å slutte å kjøpe pre-pakket bearbeidet mat og drikke som chips, brus og sukkerholdige frokostblandinger. Les etiketter for å sørge for at maten du kjøper inneholder naturlige ingredienser.

Erstatt sukkerholdige frokostblandinger med hele korn og havregryn. Havregryn doesn & rsquo; t å være kjedelig eller tørt. Om vinteren, legge brunt sukker, epler og gylne rosiner for en deilig bolle med varmt, sesong havregryn som vant & rsquo; t pakke på pounds. I sommer, prøve å legge blåbær og kuttet opp jordbær til en bolle med vanlig ikke-fett eller lav-fett gresk-stil yoghurt. Gresk yoghurt er høyere i protein og mer kremaktig enn tradisjonelle yoghurt, så det vil holde deg fornøyd lenger. Bare en seks unse servering av gresk yoghurt kan inneholde så mye protein som to eller tre unser magert kjøtt.
6. Frosne måltider

supermarked & rsquo; s frossen mat midtgangen kan se ut som en Dieter & rsquo; s himmelen, men tenk to ganger før du laster opp handlekurven med velsmakende pre-pakket diett måltider. Mange er lastet med salt, merkelige ingredienser og kunstige konserveringsmidler. For ikke å nevne at de ofte er for lav i kalorier for å gjøre opp et helt måltid, noe som forklarer hvorfor Kosten som spiser frosne måltider ofte har problemer med å si nei til usunn snacks og desserter.

I stedet for å kjøpe frossen mat, holde kjøleskap lager med friske pre-forberedt snacks og måltider. Blandet grønnsaker med en lav-fett dressing dukkert eller hummus, nøtter, lav natrium kjøttpålegg og hele hvete kjeks er alle gode alternativer for å tilfredsstille dine krav i mellom større måltider. Hvis du trenger å spise lunsj eller middag raskt, prøv å blande lav-fett mayo med tunfisk og hakket opp selleri. Eller, hold forkokte kyllingbryst i kjøleskapet for rask salater og sandwicher. Alltid å ha tilgang til sunne matvarer vil hjelpe deg å unngå junk food og høy-kalori snacks.