FDA advarer mot skjemt New vekttap piller, Beware!


Hvis noen ikke har sett de siste nyhetene på vekttap piller, FDA har advart kunder av en skjemt ny vekttap supplement kalt "Japan Vekttap Diet piller "som muligens inneholder en kreftfremkallende middel. Slankepiller som er distribuert av selskapet Xiushentang og selges av nettsteder som eBay, har blitt gjenstand for en FDA laboratorieanalyse.

Analysen har avdekket at "Japan Vekttap Diet piller" inneholde skadelige kjemikalier som kalles fenolftalein og Sibutramine. Mens Phenolphthalein er en svært skadelig kjemisk stoff som er enda i stand til å endre og forårsaker en mutasjon i seg DNA, FDA klassifiserer det som ikke er trygt eller effektiv.

Sibutramin er den andre skadelig kjemisk stoff som finnes i slankepiller, Sibutramine er kjent som et stoff som potensielt kan øke blodtrykket og puls i visse tilfeller.

Hvis noen husker den fedme narkotika Meridia laget av Abbott Laboratories som ble trukket fra vekttap markedet i oktober 2010 som følge av stiger risikoen for hjerteinfarkt og /eller hjerneslag, den kjemiske som ble funnet i Meridia var også Sibutramine.

en melding fra FDA har advart kunder som har kjøpt produktet de bør umiddelbart slutte å ta det og hvis opplever bivirkninger bør umiddelbart ta kontakt og lege. Det bør ikke være for lang tid før produktet slippes fra markedet.

Min mening

Jeg er helt disgusted på det faktum at enkelte selskaper kan distribuere slike skadelige produkter, vel vitende om at de kan potensielt forårsake kreft hos sine kunder eller endre deres DNA! Jeg håper å se snart de "Japan Vekttap Diet piller" trukket av markedet og /eller bøtelagt.

Hva har hendt den gamle tradisjonelle tilnærming til å miste vekt? Så mange mennesker i disse dager vil heller risikere pengene sine på det nyeste hot produkt som har truffet markedet uten å gjennomføre noe forskning på hva den faktiske piller inneholder. Dette er en skikkelig vekker for alle som er i vekttap spillet, gjøre så mye forskning som mulig før du selv vurdere å kjøpe noen internasjonale piller.

Med alle disse magiske piller som tilsynelatende hjelper deg å gå ned i vekt rask, hva jeg ønsker å vite er hva som skjer etter at du slutter å ta dem? sikkert de ikke kan være en permanent løsning for å miste vekt uten minst å endre noe i kroppen din til å holde vekten av når du slutter å konsumere dem. Dette er nok for meg til å se den andre veien, ville jeg ikke ha noe å rote rundt med kroppen min! Hvorfor ikke bare holde seg til den tradisjonelle måten å kunne gå ned i vekt naturlig.