Hjem >> syn >> Sunnere og mer vakre øyne med Acuvue Oasys og Fresh Colorblends

Sunnere og mer vakre øyne med Acuvue Oasys og Fresh Colorblends

Det er mye debatt som går på om det emnet som om Gud er der eller ikke. Men den som har utformet den menneskelige kroppen ville være den største ingeniør av alt. Den slags symmetri at menneskekroppen har er beyond belief & ndash; alt er koordinert perfekt. Men det spiller ingen & rsquo; t bety at vi burde & rsquo; t bruke alle de produkter som forbedrer vår ser ut. Våre øyne er blant de viktigste delene av kroppen vår. Våre øyne er det noen først ser på når de ser oss. Så, hvorfor ikke holde dem sunnere og gjøre dem ser vakrere. For sunnere øyne, er Acuvue Oasys et flott produkt. Og hvis du ønsker å gjøre øynene dine ser enda vakrere, har du noe som kalles Freshlook Colorblends.

Våre øyne gå gjennom mye stress i løpet av dagen. Faktisk våre øyne bare få hvile når vi sover og ha dem lukket. Vi tilbringer mange timer foran TV-en. Den digitale tidsalder har sørget for at vi bruker hele tiden å se på skjermene & ndash; dataskjermer og skjermene våre håndholdte enheter. Dette fører til mye stress og tørrhet i våre øyne, og resultatet er mye slitasje.

Acuvue Oasys har en revolusjonerende teknologi som beskytter våre øyne helt. Dette er et objektiv med proprietær HYDRACLEAR Plus-teknologi. Dette er ultra-glatte objektiver med flere fuktemidler, holde øynene hydrert og aldri gjør du føler at du har linsene.

Acuvue Oasys er laget av unike silikon hydrogel, slik at 100% oksygen som skal leveres til øynene. Dermed øynene dine kan puste mer fritt, holde dem friske til slutten av dagen. Disse linsene er også i stand til å blokkere 100% av UVB og 97% UVA stråler.

Freshlook Colorblends er bygget for å forbedre utseendet på øynene dine kosmetisk. Dette produktet kan du endre dine øyenfarger på en subtil måte. Den har en patentert 3-i-1-teknologi som kombinerer tre farger. Den naturlige utseendet på øynene dine vil bli opprettholdt mens du ser dypere.

Freshlook Colorblends linser kan brukes til en eller to uker. Du kan bruke dem hver dag, eller du kan bruke dem på spesielle anledninger. Det er et bredt spekter av farger som du kan velge fra. Det er de klassiske farger som blå, ametyst, grønn, brun, grå, ren hassel, honning, ekte safir, ren hassel og turkis. Det er noen nye farger som du kan velge fra for & ndash; strålende blå, gemstone grønn og sterling grå.

Når øynene dine er sunnere og de ser litt annerledes, hele utseende er forbedret. Hvis du ønsker å imponere folk i en sosial begivenhet, gjøre noe med øynene dine, og du trenger ikke å gjøre mye mer. Både Acuvue Oasys og Freshlook Colorblends er fantastiske produkter for øynene. Den tidligere gjør øynene dine føles frisk hele dagen og sistnevnte endrer fargen på øynene dine på den mest subtile måte. Prøv ut en eller begge av disse produktene i dag og du vil bli glad

Gjør øynene dine sunnere og suveren jakt & ndash.; bytte til og i dag.