Hjem >> syn >> Asthenopia - Har du lider av Itchy eller rennende øyne

Asthenopia - Har du lider av Itchy eller rennende øyne

Asthenopia, eller belastningen på øynene, er bare et spørsmål om øynene som er lei av overforbruk?. Utvidet bruk datamaskinen og mangel på søvn fører til trøtte øyne, en tilstand som kan være kløe, rennende eller tørre øyne, synsforstyrrelser, og hevelser eller rødhet. Hvile er den beste behandling.

Det kan være greit å vite, men det gjør egentlig ikke løse problemet med trøtte øyne. Så mange av oss tilbringer våre dager arbeider ved en datamaskin og deretter slå til en skjerm for avslapning etterpå - spill, TV eller fritidsdatabruk på Facebook eller Bebo. Hvis du klage om trette øyne og din bestemor forteller deg å få mer søvn, ser det ikke ut som en løsning.

Først vil du bli kvitt bevis for trette øyne. Sett agurk skiver eller våte teposer på øynene i fem minutter. Legge seg ned med øynene lukket for noen få minutter vil gi øynene litt hvile, og de naturlige kjemikalier i agurk skiver eller teposer vil bidra til firmaet opp huden rundt øynene midlertidig. Du vil ha mindre poser.

Eye makeup kan hjelpe også. Hopp eyeliner, fordi det vil bare gjøre oppmerksom på problemet. I stedet bruker en blek highlighter på de indre hjørnene av øynene. En champagne farget øyenskygge rett ved tårekanalene kan gi illusjon av lysere øyne. Krøll vippene også, for en lys våken look.

Andre kan ikke forstå at øynene dine er slitne, men du vil fortsatt vet det. Trette øyne være smertefullt, og det kan også bli redusert dybdesyn. Spesielt hvis øynene dine er lei ikke bare av mangel på søvn, men også fra utvidet bruk av datamaskin, er du sannsynligvis finne at øynene evne til å imøtekomme endringen er berørt. Vanligvis, når vi ser på et nært objekt og deretter refokusere å se på en mer fjernt objekt, kan våre øyne justere så fort at vi ikke engang klar over endringen. Asthenopia forårsaker dette svaret som kommer saktere, noe som gjør det vanskeligere å bedømme avstander.

I ekstreme tilfeller kan det også være uklart eller dobbelt syn. Ta en online øye test for å være sikker på at problemet ditt er rett og slett slitne øyne, ikke noe mer alvorlig. Mens en elektronisk øye test er ikke det samme som testen optikeren gir, regelmessig bruk av slike tester vil varsle deg om eventuelle endringer i synet ditt som kan trenge oppmerksomhet.

Bortsett fra det, lytte til din bestemor og få litt søvn.