Hjem >> syn >> Solbriller: viktigheten av UV beskyttelse for din Eyes

Solbriller: viktigheten av UV beskyttelse for din Eyes

Som vi har kommet inn i sommer langt flere pasienter begynner å bære sine solbriller og gjøre avtaler for å oppdatere sine resepter og mange over dem er bare ute etter å få stilige nye rammer. Det er mange frenquently spørsmål som våre pasienter har spurt om solbriller som er listet opp nedenfor.


Hvorfor er solbriller viktige?

I tillegg til solbriller bedre øye syn de også hindre sollyset i å nå våre øyne. Solbriller er en enkel og effektiv måte å forebygge skadelig ultrafiolett lys fra å nå våre øyne også. Ultrafiolett lys er ansvarlig for mange skadelige brannskader som solen brenne på huden vår, og hvis det kan brenne huden vår den kan forårsake lignende skade for våre øyne. Det trenger ikke å være sol og varme for å få sol brenne og det er det samme med med våre øyne.
Ultrafiolett lys kan skade øynene våre på mange forskjellige måter, inkludert en midlertidig, men smertefull begrave av øyets overflate og grå stær (uklarhet i linsen) men det forårsaker skade på de omkringliggende områdene i øyet. For mye sol eller ekstrem soling kan forårsake hudkreft som vil påvirke øyelokkene og huden rundt øynene.


Hva du skal se etter i solbriller

For å få beste beskyttelse mot potensiell UV-skader bør du sjekke at solbriller er merket med UV 400 og et stykke papir som sier at solbriller tilbyr 100% UV-beskyttelse. En viktig melding å ta om bord er at selv om linsene er mørkt betyr det ikke at de har en bedre beskyttelse mot UV-lys. Lens belegg som Crizal Forte UV fra Essilor gir UV-beskyttelse uten skjær i det hele tatt, så det er mulig å ha briller som er flinkere til å beskytte øynene dine mot UV-lys enn solbriller uten UV-beskyttelse. Noen eksperter sier at iført vanlige solbriller uten UV-beskyttelse kan være verre for øynene enn seg ingenting i det hele tatt. Dette er fordi de mørke linsene føre elevene til å åpne bredere som i hovedsak slippe inn mer skadelig UV-lys.


Når bør de være erstatter /de slutter å virke?

den solbriller beskyttelse reduserer ikke over tid, men hvis du har hatt ekstra belegg sette over våre objektiver som antirefleksbelegg som kan komme av objektivet hvis de blir ripete. Så lenge du har riktig ivaretatt solbriller de kan vare i svært lang tid.


Er alle solbriller like bra som en annen?

Hvis du har kjøpt et par tilstrekkelig beskyttelse solbriller fra UV-skader da de gjør jobben sin skikkelig. Men tatt i betraktning av klarhet av visjonen som du kan få fra å se gjennom linsene er det et par ting å se opp for som;

  • Anti-refleks eller anti-refleksjon: som navnet antyder, belegget på linsene bidrar til å redusere refleksjoner eller blende, er disse beleggene vanligvis påføres på den bakre overflaten av solbrilleglass. Disse ekstra belegg sammen med UV-beskyttelse stoppe lyset treffer baksiden av linsen og blir reflektert tilbake inn i øynene
  • Polaris. I stedet for bare å ha den vanlige ting som filtrerer ut lys, polariserte linser fullt eliminere gjenskinn som gjør din visjon mye klarere. Men bare fordi det er polarisert betyr ikke at den har UV-beskyttelse, hva du må se etter når du kjøper disse solbrillene er UV 400 eller en erklæring om 100% UV-beskyttelse. Du kan få en massiv rekke rammer og linsen stiler, inkludert innfatning rammer og ble uteksaminert linser alt fra våre polarisert solbriller leverandør, Maui Jim (www.maunjim.com). Deres polariserte linser utnytte sjeldne jordmetaller for å forbedre fargen. De har 9 lag med belegg som inkluderte Tetthet og anti-reflekterende behandling og alle sine linser blokkere 100% av UV-stråling.