Hjem >> syn >> Katarakt kirurgi i India: En ny fase av prestasjoner og suksess i historien til optiker services

Katarakt kirurgi i India: En ny fase av prestasjoner og suksess i historien til optiker services

grå stær er den mest vanlig forekommende øyesykdom som er sett i vår daglige liv. Spesielt dette er veldig mye vanlig hos mennesker, som tilhører eldre aldersgruppene som over 64 år.

Cataract skjer når øyet linser, noe som betyr at en del av øyet som får selv ansvarlig for å fokusere lys og produsere klare og skarpe bilder i øynene, blir skyet eller ugjennomsiktig. Ja, katarakt infeksjoner er av ulike typer som sekundær katarakt (den typen katarakt, som utvikler seg etter noen øye kirurgi utført for andre øyeproblemer som glaukom eller på grunn av andre helsemessige sykdommer eller overdreven bruk av steroider), traumatisk katarakt (den typen katarakt som er forårsaket etter et traume eller skade i øyet), medfødt katarakt (den typen katarakt, som er sett siden fødselen) og stråling katarakt (som katarakt som er forårsaket på grunn av eksponering for en slags stråling).

Vanlige årsaker til katarakt er økende alder, noen form for traumer eller skader øynene eller noen sykdom som diabetes, nyresykdom, Grønn stær, øyeinfeksjoner og røyking. Selv langvarig bruk av medisiner i øynene også kan føre til grå stær.

Dens symptomer er som tåkesyn, falmet utseende mot ulike farger multiplum tilstedeværelse av bilder i ett øye vanskeligheter med å lese i svakt lys utseende av sollys er eller frontlys på biler som over lyse og manglende evne til å se ordentlig i løpet av natten.

den mest pålitelige og troverdige behandling for slike farlige katarakt infeksjoner er katarakt kirurgi. Katarakt kirurgi i India blir nå utført med de høyeste vitenskapelig avanserte teknikker med nøyaktighet, engasjement og høyeste engasjement og som også til en svært rimelig og kundevennlig pris.

Disse operasjoner av grå stær blir utført i India er utført er av ulike vitenskapelige typer og metoder, som phacoemusification katarakt kirurgi, ekstra kapselkatarakt kirurgi og mediale kirurgi. I disse kirurgiske prosedyrer, innebærer behandling enten emulgering av indre delen av linser av øynene eller fjerning av de berørte linser av øynene eller fjerne objektiver og rundt kapselen og plassere den i ulike område foran iris delen av øyet.

ulike mennesker fra hele verden har atte å ha mottatt den beste katarakt kirurgi i India og katarakt behandling i India er av meget høy kvalitet i form av medisinsk kunnskap, ferdigheter og avanserte teknikker og som også til en svært minimal og lomme vennlig pris.