Hjem >> syn >> Kvitte seg med ditt Eye Cataract i Phoenix

Kvitte seg med ditt Eye Cataract i Phoenix

Vi vet alle hvor viktig våre øyne er. Vi ser verden gjennom øynene våre. Det er et viktig sanseorgan - Sannsynligvis det viktigste av alt. Forestill deg uten øyne, det er akkurat som å leve i evig mørke. Du vil ikke være i stand til å se ting rundt, og du er helt hjelpeløs. Hvis noen gang noen står overfor denne situasjonen fullstendig blindhet selv for et par minutter. Det er nok til å skremme vettet av personen.
En av de vanligste øyeproblemer er katarakt. Føler du deg en uskarphet i ditt syn? - Sannsynligvis en slags grums som hindrer din visjon. Hvis ja, så har du grå stær. Katarakt er en sykdom mest sett i alderdommen. Personer som lider av grå stær klager over tåkete syn fordi den naturlige linsen i våre øyne blir hindret på grunn av en eller annen grunn. Så finner man det vanskelig å lese eller kjøre komfortabelt.
Men grå stær kan kureres ved hjelp av kirurgi. Dette kalles katarakt kirurgi. Erfarne leger fjerne grå stær. Når det blir veldig tøft å leve et normalt liv med katarakt så du bør nok gjennomgå katarakt kirurgi. Det er også svært viktig å fjerne grå stær, fordi dette kan føre til andre sykdommer som diabetisk retinopati, kan macula degenerasjon etc. Makuladegenerasjon føre til blindhet ved forringelse av netthinnen.
Cataract kirurgi er kjent som phaco-emulgering. Dette er den prosessen som grå stær blir fjernet fra øyet. Dette er en enkel og kort kirurgi som tar rundt tjue minutter. Legen gir et meget fint innsnitt i øyet som er omtrent tre millimeter. Nå, under et mikroskop legen bryter berørte naturlige linsen ved å produsere ultra bølger. Nå stykkene blir sugd ut. Da legen introduserer en kunstig linse laget av silisium som deretter steder av den naturlige linsen.
Hvis du ser frem til operasjonen så er det mye eye katarakt klinikker i Phoenix. Phoenix er en nydelig by i Amerika med den siste utviklingen i medisinsk vitenskap. Noen venner har nylig gjennomgått katarakt kirurgi i Arizona og deres tilbakemeldinger har vært utmerket. Eye katarakt kirurgi i AZ er trolig den sikreste måten å gjenopprette klar visjon. Den har en meget høy utvinning tid og pasientene får lov til å dra hjem samme dag. Operasjonen innebærer alvorlige komplikasjoner og frekvensen av vellykkede operasjoner er ganske høy. Så nå er det på tide å ta en tydelig se igjen.