Hjem >> syn >> Acuvue kontaktlinser er de beste i India

Acuvue kontaktlinser er de beste i India

Acuvue linser er tilgjengelig i et bredt utvalg som passer for alle. Vision korreksjon kontaktlinser er ment for vanlig bruk. Disse linsene er fuktig å holde øynene fuktige og komfortable for langsiktig bruk. Sine fargede linser også få inn en midlertidig endring i øyenfarge. Disse linsene er brukt av vanlige folk og kjendiser.

Acuvue som Bausch n Lomb har også bifokale kontaktlinser. For folk som ønsker å bestille linser for å korrigere presbyopi, er Acuvue Bifocal et flott alternativ. Bifokale linser gir visjon for avstand samt lesing. 40 + brukere som ikke liker å bruke briller når de går ut, men har en positiv resept for avstand og lesing, er glade for å ha bifokale kontaktlinser.

Dette problemet med ikke å kunne lese kalles presbyopi . Wearers kan gjerne bruke kontaktlinser og være i stand til å lese og se fjernt objekt med samme kontaktlinse.

Det er også korreksjoner for Astigmatism. Pasienter med sylindrisk makt kan også få korreksjon øyet. Acuvue Oasys for Astigmatism er den spesielle hydrogel linse som hjelper pasienter med astigmatisme å få korreksjon for sylindriske krefter.

Dette objektivet har høyt oksygeninnhold gir tilstrekkelig oksygen til øyet og holder det fuktig hele dagen. Komforten oppnås ved at brukeren er en fremragende disse kontakt. Han er i stand til å bruke disse linsene lenger timer hver dag inkludert luftkondisjonerte miljø hvor han må bekjempe tørrhet. Øynene hans med disse Kontakt bli frisk og fuktig hele dagen.

Acuvue kontaktlinser er også UV beskyttet og hjelper brukeren i beskyttende skadelige UV-stråler fra solen. Dette er ikke en norm med de fleste kontaktlinser. UV-beskyttelse hjelper brukerne med en ekstra fordel.

Acuvue kontakt har også merket på sine linser. Toriske linser har de 3 rette linjemerking som forteller oss at de er toriske kontakt. Initialene av AV er også trykt på de fleste Acuvue kontakt. Dette hjelper brukeren å forstå som ligger til høyre for slitasje. En er orientert for å sikre at AV er skrevet på riktig måte på den ytre siden av linsen. Acuvue kontaktlinser er plassert over linsen i øyet og gir god visjon for brukeren.

Mens iført briller perfeksjon av å plassere briller over øynene kan aldri nås som glassene ikke sitte helt over øyet mens kontaktlinser passer utmerket godt. Det anbefales å kjøpe disse kontaktene på nettet som prisen på nettet er svært konkurransedyktig. mailmylens.com er et konkurransedyktig priset nettbutikk som selger Acuvue linser til en rabattert og billig pris.