Hjem >> Kosttilskudd og vitaminer >> Forbedre Mental Kognitiv Abilities

Forbedre Mental Kognitiv Abilities

Sammenhengen mellom hjernebetennelse, Alzheimers og sykdom
Parkinsons

Bevisene er overveldende at vedvarende betennelse er drivkraften til mange degenerative sykdommer. Kronisk betennelse er sentralt innblandet i hjertesykdommer, kreft og kronisk viral condition som Alzheimers.

Ingen steder er skade mer å fortelle enn kronisk betennelse i hjernen. Parkinsons sykdom er betennelse brenner bort soner i hjernen. Alzheimers innebærer mange sammenbrudd prosesser med betennelse i forkant av disse mislykkede nevrologiske prosesser.

Hva da, er et effektivt program for å styre hjernebetennelse? Antioksidanter som vitamin C kan blokkere frie radikaler som ofte stoke betennelse. Vitamin C og E også har hatt en viss suksess mot demens i kliniske studier ytterligere underbygger sine anti-inflammatorisk egenskaper. Acetyl-L-karnitin hjelper hjernecellene gjør den energien de trenger for vedlikehold og fornyelse mens Ginkgo Biloba kombinert med fosfolipider vil også styrke antioksidant handling.

Cognizin? Bekjemper mental svekkelse

Alpha GPC er en velprøvd næringsstoff for personer med mental svekkelse relatert til dårlig sirkulasjon som betennelse er en viktig faktor. En spennende ny ingrediens Cognizin? har vist seg å være svært effektive i kampen mot hjernen forverring. For å lese mer om de kliniske resultatene av Cognizin? følg denne linken: http://www.cognizin.com/studies.html

Neurovar? med Cognizin? Forbedrer Din Mental Focus Factor

Bill, en 55 år gammel VP of Sales på en ledende belysning produsent, brukt et produkt som kalles Neurovar? i 12 uker. Neurovar? inneholder vitamin C, Cognizin, Ginkgo Biloba, Acetyl-L-karnitin, Alpha GPC og andre støtte næringsstoffer. Bill sier? Jeg har mer fokus og ser ut til å være mer mentalt skarpe. Først trodde jeg det var en placebo effekt, men over tid innså jeg at dette produktet virkelig fungerer. Jeg vil fortsette å bruke dette produktet for sin ytelse og beskyttende egenskaper.?

Hvis du er ute etter noe forebyggende eller noe for å forbedre mental yteevne og mens lettere betennelse, en kvalitet supplement som Neurovar? er utdannet svaret. Tar antioksidanter kan være en fordel for generelle hjernens helse, men en mer komplett formel med flere ingredienser av høy kvalitet er anbefalt her. Hvis produkter som Neurovar? er for kostbart å gjøre det nest beste og bruke noen av de rimeligere antioksidanter. Dette alternativet vil gi noen beskyttende egenskaper for hjernen.