Sleep Og Vitamins

Vitaminer og mineraler kan forbedre søvn

Ta riktige vitaminer og mineraler kan forhindre problemer med å falle eller forbli sovende. For mye kobber, spesielt hvis tatt før sengetid, kan øke forekomsten av mareritt med over-stimulerende kreative områder av hjernen. Matvarer, slik som druer og sjokolade, inneholder høye nivåer av kobber. Som et resultat av å kutte ned på disse matvarene før søvn kan hjelpe.

Kalsium, på den annen side, kan bidra til å lindre uro. Et glass varm melk ved leggetid kan hjelpe med å lindre muskelkramper. For de som er laktoseintolerante, ta et daglig vitamin som gir en terapeutisk dose av kalsium kan være et godt valg. Men ifølge en studie beskrevet av Dr. Carman et al., Kalsiumtilskudd kan være noe intensivere agitasjon i psykotiske pasienter. Vitamin D kan også utløse slike symptomer.

En magnesium mangel kan ta oppmerksomheten vekk fra å få en full, dyp søvn. Symptomene kan være våkne opp ved den minste lyd, og sover flere timer i løpet av dagen. Diabetikere er spesielt utsatt for magnesiummangel. De kan skaffe magnesium de trenger gjennom naturlige kilder, blant annet nøtter, brokkoli, spinat og fisk.

Hver celle i kroppen trenger B-vitaminer (B1, tiamin, B2, riboflavin, B3, niacin, B5, pantotensyre, B6, pyridoksin, B7, biotin, B12, cobalamine, og folsyre, folat)-spesielt nerveceller. Dette er best eksemplifisert ved folat (den vanligste ernæringsmessige mangel i verden). Kvinner som er gravide må ha folat for å unngå nevralrørsdefekter i deres avkom. Vitamin B-mangel manifesterer seg i nevrologiske lidelser, og dermed, i søvnproblemer og muskelsvakhet. Vitaminer B12 eller B6 kan også hjelpe i terapeutisk plan for depresjon.

Ebben et al., Undersøkte effekten av pyridoksin (vitamin B6) på drømmer i en placebokontrollert, dobbeltblind studie. Forskerne undersøkte om vitamin B6 økt drøm livaktigheten eller evnen til å huske drømmer. Et dusin studenter deltatt i tre behandlingsforhold (inntak enten 100 mg B6, 250mg B6, eller en placebo før sengetid) for en periode på fem påfølgende dager.

Funnene viste en signifikant forskjell i drømme salience score ( tiltak inkludert livaktighet, bizarre, emosjonalitet og farge) mellom 250mg tilstand og placebo. Vitamin B6 kan øke cortical opphisselse i perioder med raske øyebevegelser (REM) søvn, forskerne foreslått.

P. Chan et al. undersøkte sikkerhet og effekt av vitamin B-kompleks kapsler i en dobbeltblind, placebokontrollert studie hos eldre pasienter med alvorlige nattlige leggkramper. Etter tre måneder av studien, 86 prosent av pasientene som tok vitamin B hadde fremtredende ettergivelse av leggkramper, mens placebogruppen opplevde ingen forskjell. Frekvens, intensitet og varighet av nattlige leggkramper ble redusert. Vitamin B-komplekset er et relativt trygt og effektivt alternativ, som klinikere bør vurdere i behandling for nattlige leggkramper.

Andre studier tyder på at vitamin B12 kan opprettholde homeostase av søvn og /eller våkne sykluser, bedre søvn kvalitet og øke årvåkenhet i et arbeidsmiljø.

Søvnmangel mangel~~POS=HEADCOMP har vært assosiert med en reduksjon i niacin, og en av de manifestasjoner er også sett med pelagra-dermatitt. Derfor, for de personer som mangler nødvendige søvn timer, kan en dose av niacin lindre potensielle problemer.

Restless legs syndrome (RLS), en nevro lidelse, har vært assosiert med jernmangel anemi. Således blir RLS ofte behandlet med jern. Redusert serumfolatnivå har vært assosiert med gravide med RLS. Serum ferritin og folat nivåer under graviditet bør gjennomgås for å minimere klager av rastløse ben, og for å fremme mer sunn søvn og bedre dagtid årvåkenhet under svangerskapet.

Totalt sett er et sunt likevekt og fungerer kroppen krever vitaminer og mineraler for å utføre effektivt. Hvis kroppen din har økt stress (røyking, overvekt, følelsesmessig stress, osv), så er det sannsynlig krever økt antioksidanter og andre bio-tilgjengelige næringsstoffer kosttilskudd for å fungere på sitt fulle.

Husk alltid, også, at kroppen trenger tilstrekkelig vann. Den enkle konseptet forfriskende kroppen med essensielle H2O er en som ofte blir oversett. Den "8 glass vann om dagen" vil tillate vitale organer til å fungere på sitt beste. Sluttresultatet er å føle seg mye bedre både på dagtid og på natta mens du sover.

Til slutt, sørg for at vitamin og mineraltilskudd er produsert med USP og GMP kvalitet, og inneholder riktige mengder av naturens søvn~~POS=TRUNC ingredienser som magnesium, kalsium, vitamin B-kompleks, og antioksidanter

Kjøp lege-fomulated Nytex -. et naturlig supplement som inneholder en kraftig antioksidant, PROCIDIN, og riktig dosering av ingredienser og vitaminer som dekker alle sykluser av sove. http://www.buynytex.com