Hjem >> Kosttilskudd og vitaminer >> Forbedre minne med den høyre hjernehalvdelen Nutrients

Forbedre minne med den høyre hjernehalvdelen Nutrients

Uansett hvor smart du er, har du mest sannsynlig ønsker din hukommelse, kognisjon og mental årvåkenhet var bedre. En stor hjerne er en vakker ting, og den mest sexy delen av kroppen. Ernæringsvitenskap har gjort imponerende funn på næringsstoffer som kan gjøre en betydelig forskjell i din hukommelse og mental yteevne. For å nå din maksimale hjernen potensial, er en sunn livsstil tilnærming nøkkelen: retten mat, mosjon og tar næringsstoffer som GlyceroPhosphoCholine (GPC)

La oss innse det;. hukommelsen er ikke så god som det en gang var, og den aldrende hjernen viser ingen nåde under stress når du må huske at kundens navn eller et kritisk telefonnummer. Studier bekrefter at mental nedgang er vanlig med alderen, selv så tidlig som 29. Enda verre, med hvert tiår av livet, vår hukommelse vil fortsette å avta. Men dette er ikke nødvendigvis en del av den naturlige aldringsprosessen. Vi er ikke alle bestemt for demens eller Alzheimers.

Det er flere faktorer som forårsaker vår akselerert mental nedgang. Våre stressende liv er fylt med fast food som er blottet for næringsverdi. Videre blodkar som leverer oksygen til hjernen komme tett opp fra elendige trans fett og giftstoffer, redusere hjernens oksygen og næringstilførsel.

I tillegg, stress og alkohol dreper hjerneceller, og vi har ingen mangel av heller. Våre stillesittende jobber ofte eksponert for kjemikalier eller gasser som ytterligere skade hjerneceller, og statistikken viser noen av oss får regelmessig mosjon eller frisk luft. En annen vanlig årsak til akselerert mental nedgang er bivirkninger fra medisiner som kolesterolsenkende legemidler (statiner) som nå er vist å føre til hukommelsestap. (Grave MD, Lipitor: Thief of Memory). Leve i dagens verden fører til at våre hjerner til alder raskere enn normalt.

Er det noe håp hinsides all denne deprimerende nyheter? Ja! Beskytte dine hjerneceller er ikke så vanskelig som du kanskje tror. En måte er ved å gjøre ditt beste for å unngå eksponering for narkotika og giftstoffer, spise en diett rik på omega 3 fettsyrer som laks, og holde oksygen sirkulasjon til hjernen optimalt med regelmessig mosjon. I tillegg kan du beskytte og forbedre din mentale ytelse med den høyre hjernehalvdelen næringsstoffer som GlyceroPhosphoCholine eller GPC.

I løpet av årene har de mest populære minne næringsstoffer vært B-12, karnitin, Phosphatidyl Serine (PS ), og DHA. Men, viser ny og spennende forskning som en ny næringsstoff som heter GlyceroPhosphoCholine, solgt som GPC Insta-Gel er enda kraftigere enn alle de andre. Det er den mest bemerkelsesverdige hjernen næringsstoff jeg noensinne har kjørt over i mine 11 år på å studere ernæringsmedisin.

GPC er en orthomolecule funnet i morsmelk og andre celler i kroppen, og fungerer som drivstoff fôring mest energisk trengende cellene i kroppen vår som hjernen og sædceller. Det er hundrevis av kliniske studier som beviser dens fordeler for de eldre, middelaldrende og friske unge voksne. Forbedringene er så store at de gjør nyhetsinnslag for pasienter med Alzheimers, slag og demens

Fordelene med GCP Insta-Gel inkluderer betydelig forbedret.

? Memory
? Attention
? Resonnement
? Recovery etter hjerneskade
? Mood
? Omgjengelighet
? Beskyttelse mot toksinet forårsaket mental nedgang

Også imponerende er GPC evne til å forbedre grunnlinjen mental yteevne, oppmerksomhet, ord tilbakekalling, og arbeidsminnet hos friske unge voksne. Dette betyr at selv om hukommelsen er ganske bra akkurat nå, kan det bli enda bedre med GPC!

Mest oppsiktsvekkende er at GPC tilbyr enorm fordel for de som prøver å komme seg fra hjerneskade, gjennomgår hjerte bypass operasjon (som påvirker oksygen til hjernen), tar statin narkotika og ønsker å forhindre minne bivirkninger, og har Alzheimer eller demens. Jeg anbefaler mine kunder tar 1200 mg av GPC Insta-Gel som er den mest absorberbare form. Den kommer i små rør som er presset direkte inn i munnen og smaker som honning. Sørg for å ta det før 16:00 hver dag, eller du kan ikke være i stand til å sove.

Opprettholde og forbedre din mentale ytelse er det smarteste du kan gjøre. Jeg anbefaler at alle mine klienter opptatt av å beskytte sine hjerneceller og forbedre sin hukommelse fokus på deres livsstil, inkludert et næringsstoff tett kosthold, stress reduksjon, og mosjon. Jeg anbefaler også å ta 1200 mg av GPC Insta-Gel daglig til både beskytte og forbedre hjernens potensiale. Resultatene er ofte tydelig i løpet av minutter. Ta vare på hjernen din, og det vil ta vare på deg

GPC Insta Gel-1200 er tilgjengelig på www.RockwellNutrition.com

http: //www .rockwellnutrition.com /product.asp? ITEMID = 1024