Hjem >> Kosttilskudd og vitaminer >> Variasjonen av vitamin K Foods

Variasjonen av vitamin K Foods

It kan være vanskelig for deg å få alle de vitaminer og mineraler i kroppen din som er anbefalt på en daglig basis. For eksempel kan du være på utkikk etter vitamin K matvarer for å øke mengden av dette vitaminet at du får regelmessig. Det er viktig for deg å sørge for at du ikke er mangelfull i dette vitamin, da det kan føre til problemer i menneskekroppen, og det er også en kilde som brukes for å bidra til å holde oss friske. Selv om det absolutt er mulig for deg å ta det i en pille form, er det mye bedre for deg å få det gjennom vitamin K matvarer.
En av de vanligste kildene til vitamin K er gjennom grønne bladgrønnsaker . For eksempel, spinat og bladbete begge inneholder høye nivåer av vitamin K, og du kan enkelt få anbefalt daglig inntak av blant annet disse tingene i kostholdet ditt. Hvis du har en vanskelig tid å spise grønne bladgrønnsaker for en eller annen grunn, vil du kanskje vurdere å starte å ta grønne smoothies. Dette er en utmerket måte for deg å sørge for at du får din greener på en daglig basis, og det er ganske deilig godbit, jeg kan legge til.
Måte som en grønn smoothie er gjort er at du ville starte med en base av to av dine favoritt frukt, jeg personlig liker epler og bananer, og du ville blande dem med vann og is. Under blandeprosessen, vil du legge til noen av disse vitamin K matvarer inn i blandingen og bland det inn i det var veldig glatt. Hvis du blander det riktig, vil du ikke engang smake på grønnsaker i det hele tatt, og de vil gå ned i en deilig svelge. Prøv å lage en av disse hver dag, det er en ekte plukke meg opp i midten av ettermiddagen.
Du kan også være lurt å prøve noen av de andre typer vitamin K matvarer som er tilgjengelige. For eksempel har avocado høye nivåer av vitamin K, som gjør Kiwi. Det faktum som er tilgjengelig i en avokado er også en utmerket kilde til næring for kroppen, og det er faktisk en god fett som hjelper deg å miste vekt. I tillegg til disse fruktene, to spiseskjeer med persille er nok til å gi deg godt over 100% av anbefalt daglig inntak av vitamin K. Forresten, det er også veldig bra for skjoldbruskkjertelen.
En siste typen av vitamin K matvarer som du kan vurdere er grønnsaker oljer. Du kan få sporstoffer av denne vitamin ved å inkludere disse oljer i kostholdet ditt, men du må være forsiktig med mengden kalorier som du spiser. Det er en mye bedre ide for deg å spise andre vitamin K matvarer som ikke er så kalori tett og vil gi deg den næring du trenger for å gjøre det gjennom dagen. Det er en utmerket måte å sørge for at du er frisk og befestet.