Begrepet helse Supplements

Den måten vi ser på helse og velvære i hverdagen eller konkurranseidrett er en direkte spin-off fra vår livsfilosofi eller mangelen på dem.

Uten en livsfilosofi ville det være ren drops om hva verdier, moral og tro ville hjelpe og drive oss fremover i noen positiv og meningsfull måte. En helse filosofi vil være direkte avhengig av vår livsfilosofi som en støttestruktur for å ha noe håp om langsiktig success.Question:

Hva i all verden gjør filosofien har å gjøre med helse kosttilskudd
Svar: Filosofi er studiet av faktorer knyttet til virkeligheten, eksistens, verdier, holdninger, kunnskap og psykologi. Å ta en nærmere titt vi kan si & quot; det er jakten på visdom å bruke intellektuelle og moralske programmer og rsquo; og & quot; sett av forestillinger knyttet til et arbeidsfelt & rsquo ;. Det er en kritisk studie av et bestemt felt av knowledge.Now gjelder denne visningen til helse og supplementation.In For å få en bedre forståelse av hvorfor og når man skal supplere Jeg foreslår at du bruker de 4 følgende taster for helsen din filosofi. Utvikle en sunn livsstil. Forstå hvordan kroppen din fungerer. Hva det krever å fungere på optimalt nivå og dens spesifikke behov for å nå din helse eller sportslige mål. Kroppen din er din sjel & rsquo; s bil, uten at det er du går ingensteds! Bedre sagt, vil reisen være svært begrenset uten riktig servicing.Sound ernæring og matlaging er avgjørende. Det er der du kan finne ut hva kosttilskudd du kan bruke og når du skal bruke den

Øvelse:. En sko passer ikke alle, men en ting er sikkert, mosjon er viktig. Finn treningsprogram som er spesifikke for dine behov, som er praktisk i form av tid, krefter, design og målbare resultater

Helse og velvære. Hvis det virker som mye stress så bare ta et øyeblikk og reflektere over hva som står på spill her? en dårlig helse filosofi ville resultere i en etsende livsstil som nesten vil sikkert føre til en mekanisk sammenbrudd i en eller flere av dine kroppslige systemer som påvirker din livskvalitet i beste fall og avslutte den på worst.i tilby min personlig trening klienter og allmennheten for øvrig en livsstil analyse som det har vist seg å være svært effektive. Det er en enkel test som bare krever at klienten å være så ærlig som mulig på sin nåværende livsstil og deretter etter nøye gransking forslag er gjort som inkluderer tilskudd hvis behovet be.That sa la & rsquo; s komme tilbake til deg og dine behov

Det er virkelig grunnleggende spørsmål som du må svare nemlig:?

1.Hva er min helse /ytelse mål 2.Is min nåværende livsstil bidrar til målet mitt 3.Is mitt næringsinntak tilstrekkelig eller må jeg supplere? 4. Hvis ja, hva kosttilskudd, hvorfor og når kan jeg ta dem? 5.Is supplement bruke et bud for å øke ytelsen (f.eks. Kreatin monohydrat) eller for å sikre en tilstrekkelig tilførsel av si protein /karbohydrater å gjøre opp alle manglene? 6.Are mine forventninger realistisk? 7.Is det noen rasjonell eller vitenskapelig data å sikkerhetskopiere krav fra kosttilskudd? 8.Could disse kosttilskudd kan være skadelig for meg og hva vitenskapelige eller rasjonell data tillater denne konklusjonen? 9.Can jeg råd til kosttilskudd eller er jeg bare å skape en økonomisk byrde? 10.Is merkevaren og forsyning produkt pålitelig?

i all ærlighet, tror jeg at tilskudd hjelper virkelig konkurrerende idrettsutøvere hvis brukes til bestemte formål som er gyldig og med lyd resonnement. Selv din & quot; vanlig Joe & rsquo; eller hus kone har programmer som er helt verdifulle i naturen når det brukes til spesifikke årsaker. En gang om dagen vitamin og mineral vil også være en god idé med mindre det var en medisinsk tilstand til stede. Faktisk ville det alltid være en god idé å sprette konseptet av din G.P. som han vanligvis vet mer om din helsetilstand enn du gjør. Det er bare urealistisk for meg å si at jeg ikke trenger kosttilskudd som brukes, når de konkurrerer som jeg kunne føle og se forskjellen i det lange løp. Før naysayers skyt meg ned i flammer Jeg vil også si at det er ingen sølv bullet.It var om livsstil, livsstil og livsstil.

Nå som min konkurrerer er over gjett hva? Det & rsquo; bare ikke så rigid.I fortsatt trene 6 dager i uken på en ganske høy intensitet, høy nok til å holde 2013 Nabba junior S.A Kroppsbygging mester, Jason Wood på tærne s er fortsatt om livsstil, men. Ernæring er en av bærebjelkene i helsen min filosofi og ja tilskudd er en del av it.As jeg sa tilskudd er svært spesifikke i sin hensikt, så jeg tar dem for å begrense eventuelle kort strømmen i mitt daglige requirements.Once igjen la meg understreke behovet for å få en grunnleggende forståelse av hvordan kroppen din fungerer, utdanne deg selv slik som å sette myten og legenden om hva som er rett eller galt for deg aside.Food valget er kritisk som er sine forberedelser. Den type trening du gjør og frekvens, intensitet og tid brukt å gjøre det må være bærekraftig. Husk super doser av mikronæringsstoffer som vitaminer og mineraler er egentlig ikke hva det handler om. Det & rsquo; s bare downright dum. Balanse er nøkkelen.

Les, se dokumentarer eller bedre fortsatt gjøre en personlig trener kurs selv om du har ingen intensjon om en bestemt karriere linje. Den kunnskapen du får fra det er uvurderlig, og gir deg en informert evne til å ta egne beslutninger.

Tilskudd hvis gjort med visdom er en ressurs i din helse /sports armoury.I håper denne artikkelen vil hjelpe deg leser og hvor jeg ikke har diskutert spesielle kosttilskudd min intensjon har vært å gi deg en alternativ syn på fordelene og nytten av begrepet tilskudd.