Prenatal Vitamin: Den License To Live Healthy

prenatal vitamin fungerer som en forsikring som hjelper til med riktig vekst og utvikling av et foster. Det øker fruktbarheten nivå av en kvinne.

Et sunt kosthold fører til et sunt liv. Den eneste måten å konsumere de nødvendige vitaminer og mineraler som en kroppen trenger ved å spise sunn mat og drikke. Et sunt kosthold er av største betydning, spesielt for en gravid kvinne. Noen ganger kan en diett som kan virke perfekt være blottet for vitaminer og mineraler som anses å være avgjørende for å leve et sunt liv.

Prenatal vitamin er ganske lik multivitamin, men inneholder høykonsentrert folsyre og jern i det. Mangel på folsyre kan føre til alvorlige misdannelser av hjernen og ryggmargen, mens mangel på jern kan føre til anemi. Dette kan påvirke vekst og utvikling av barnet. Kalsium og vitamin D er også viktig, mer så i løpet av tredje trimester av svangerskapet når vekst og utvikling av bein av en baby er på sitt høydepunkt.

Det er flere prenatal vitamin kombinasjoner som inneholder høye konsentrasjoner av jern . Disse vitaminene er produsert spesielt for gravide kvinner som lider av anemi. Folk bør alltid analysere vitamin kombinasjoner før du kjøper en.

Berøvet av konserveringsmidler, gluten og syntetiske fargestoffer, forhindrer prenatal vitamin forekomst av nevralrørsdefekt (NTD), pleie kroppens vitamin og mineral inntak for riktig utvikling av fosteret

Fordeler med å konsumere prenatal vitamin er:.

 • kutte ned på kvalme

  prenatal vitamin inneholder vitamin B6 som reduserer effekten av kvalme under første trimester av svangerskapet, også kjent som "Morgenkvalme".

 • Boost fruktbarhet

  Forbruker prenatal vitamin hjelper på raskere vekst og utvikling av barnet. Undersøkelser viser at prenatal vitamin øker fruktbarheten nivå av en kvinne.

 • Reduser fødselsdefekter risiko

  folsyre, til stede i prenatal vitamin er viktig både før og etter svangerskapet som det reduserer risikoen for fødselsdefekter eller NTD som "ryggmargsbrokk" i barnet.

  Prenatal vitamin er ansvarlig for økning i fruktbarheten nivå, og riktig vekst av fosteret. Så bør man alltid se opp for de grunnleggende ingrediensene før du kjøper prenatal vitamin. Disse ingrediensene inkluderer Folic Acid (400mcgto 800mcg), kalsium (250 mg), Iron (30 mg), vitamin C (30 mg), sink (15mg), kobber (2 mg), vitamin B6 (2mg) og vitamin D (400 IE ). Noen andre næringsstoffer som er anbefalt av eksperter bør også vurderes når optisk for prenatal vitamin. Disse inkluderer Tiamin (3mg), Riboflavin (2mg), niacin (20 mg), vitamin B12 (6mcg), vitamin E (10mg), sink (15mg), jod (150mcg). For mer info besøk - www.qualitynature.com/prenatal-multivitamin/

 • Next: