5 trinn for å helbrede Adrenal Fatigue Fast

Hvis du har en stressende liv, og deretter spise sunt og regelmessig trening rutine vil ikke gjøre mye godt. Du har blitt tatt inn i verden av binyretretthet. Å slå dette tretthet, ville du trenger en kombinasjon av disiplinert protokoll med Adrenal Support Supplement. Men før vi går videre, hva er binyretretthet?

Når binyrene ikke klarer å gjøre det riktige mengden kortisol til rett tid da møtt av stress, det fører til hormonelle tretthet. Binyrene er beslutningstakere og brenninger av hver hormonet i kroppen din, og dette er grunnen til at du trenger en adrenal støtte supplement for å holde dem i gang. Sammen med supplement, trenger du også denne 5 trinns tilnærming til å leve et virkelig sunt liv.

Etter riktig kosthold

Dette betyr å eliminere alle matvarer fra rutinen som forårsaker betennelse og erstatte dem med fargerike grønnsaker, magre proteiner og carb-fri mat. Du trenger å spise mer frukt og grønnsaker og begrense karbohydratinntaket. Hvis du absolutt må så gå for sunne karbohydrater som linser, quinoa og bokhvete. Du trenger også en diett rik på B-vitaminer som B5 og B6. Du kan også ta enten supplerende eller kosttilskudd form av vitamin B12 for å produsere nok energi. Adrenal støtte kosttilskudd i tillegg til et godt kosthold er helt avgjørende, men du må gi kroppen sin dose av essensielle næringsstoffer for å bekjempe trøtthet naturlig. Vitamin D, selen, magnesium og sink er alle nødvendige for riktig funksjon av skjoldbruskkjertelen, samt adrenal funksjon.

Hold deg hydrert

En av de viktigste årsakene til tretthet er dehydrering. Tar en dose av mineral supplement vil sørge for at cellene vil absorbere mer vann. Du kan også legge til en klype Himalaya Sea salt eller fersk sitronsaft til vann.

Sleep tidlig

Det er bare så mye som godt kosthold og adrenal støtte kosttilskudd kan gjøre hvis du ikke gjør det følger en rutine for å sove og våkne opp. Du må prøve og få til sengs ved 23:00. Ved å ikke sove før 23:00, opplever kroppen din en bølge av andre kortisol som kan påvirke søvnmønster.

Bruk kosttilskudd

For å hjelpe binyrene til å fungere optimalt og slipp alle stress i kroppen din, må du ha vitamin C-tilskudd og omega 3 fettsyrer enten naturlig eller i supplerende form. Du må også adaptogenics, potente adrenal støtte kosttilskudd, som inkluderer ashwamedha og rehmannia, en formulering som gjenoppretter balansen i kroppen din og også stimulerer binyrene.

Ikke tren opp kroppen din for mye

Når opplever binyretretthet, det siste du ønsker er et actionfylt trening. I stedet, pusteøvelser og 20 minutters yogaøkter er gode pauser for en dag som også opprettholder kroppens generelle helse.