Hold din diabetes under kontroll med denne Advice

Hvis du ønsker å lære å kontrollere din diabetes, men er ikke sikker på hvordan, så ser ikke lenger. Det er mange mennesker som søker informasjon i disse dager, akkurat som de tipsene i denne artikkelen som kan hjelpe deg å lære å håndtere din diabetes og leve et mye mer behagelig liv.

Noe du ta for å hjelpe med Diabetes bør komme anbefalt av en medisinsk faglig, og du bør søke minst en ny mening hvis det ikke er en mainstream behandling. Diabetes er ikke en sykdom som bør tas lett på, så sørg for at du arbeider med anerkjente, kunnskapsrike helsepersonell.

Hvis du har blitt diagnostisert med diabetes eller høy risiko for å få sykdommen, er det viktig at du mister vekt. Rundt 80 prosent av alle diabetikere er overvektig bærer overflødig kroppsfett har vist seg å bidra til utviklingen av sykdommen. Å miste vekt er ofte alt man trenger å gjøre for å fullstendig kontrollere alle diabetes symptomer.

Bytte fra en murstein og mørtel apotek til en online kan spare deg for mye penger på diabetes medisiner. Du kan selv sette opp månedlige leveranser, slik at du aldri går tom for diabetes forsyninger du trenger.

Finn ut hva blodsukker mål nivåer bør være, og sørge for at du møter dem. Diabetes kontroll betyr å vite hva du er opp mot, så holde en journal med mål tallene oppført slik at du enkelt kan se hvor godt du gjør hver dag. Når du har blodsukkeret under kontroll du vil føle deg umåtelig sunnere!

Hvis du har et familiemedlem eller elsket en lidelse med diabetes, er det viktig at du tilbyr din hjelp og støtte for å lette deres kamp. Noen ganger små ting som å bli sammen for lege avtaler, utdanne deg selv med bøker og nettadresser eller bare tilby et lyttende øre kan alle hjelpe din kjære en føler seg mindre alene.

Du bør ha evnen til å identifisere hvilke matvarer er høy i glykemisk indeks, som raskt hever blodsukkeret. Matvarer som brød, juice, desserter, frokostblandinger og pasta har høy glykemisk indekser. I tillegg er disse bearbeidet mat er dårlig på blodsukkeret. Du bør snack på magert kjøtt og frukt og grønnsaker i stedet.

For å unngå å utvikle diabetes relatert sirkulasjonsproblemer, regelmessig trampe takten! Foot øvelser vil holde blodet i bevegelse selv når du sitter fast i en stol. Bare veksler løfte hælene eller tær i luften mens den andre halvparten av foten din forblir på gulvet. Etter tid vil dette bli en vane, og holde sirkulasjonen sterk vil være som andre naturen til deg.

Hvis du føler at medisinen ikke virker å kontrollere diabetes, kan det være lurt å snakke med legen din om å bytte medisiner. Det finnes en rekke forskjellige diabetiker medisiner og hva som fungerer for en person kan ikke fungere godt for deg. Eller dosen kan være nødvendig å øke.

Hvis du har diabetes, vil du sørge for at du begrense mengden pasta du forbruker. Det er veldig lett å spise for mye av det fordi det er så deilig. Før du vet ordet av det, vil du spise mer enn du tror du har spist, som virkelig kan heve blodsukkeret. En kopp pasta har så mange kalorier som tre brødskiver. Ha det i tankene neste gang du spiser pasta.

Du skal nå være bedre informert om hvordan å holde seg frisk ved å holde diabetes under kontroll, så nå kan du begynne å bruke disse metodene og teknikkene for å designe en behandlingsplan som passer deg og din livsstil. Prøv å bruke disse tipsene og se hvordan du kan forbedre ditt liv og bedre administrere diabetes.