Hjem >> Kosttilskudd og vitaminer >> 5 måter å vokse på Biceps Faster

5 måter å vokse på Biceps Faster

De biceps for enhver mannlig bodybuilder er kanskje den viktigste delen av kroppen sin at de ønsker å showoff. Biceps direkte oversette til styrke, og det gjør dem også mer attraktive for det motsatte kjønn. Men noe som gjør dem vokse så mye som dine ambisjoner kan være en utfordrende oppgave, og det tar kroppsbyggere mye hardwork for å få dem slik de vil, selv etter tilstrekkelig trening.
Det kan være flere grunner som kan hindre biceps fra deres vekst selv bortsett fra riktig trening; feil ernæring, mangel på gode kosttilskudd for kroppsbygging eller sine egne kroppslige begrensninger. Derfor her er noen nyttige alternativer for å gjøre dine biceps vokse seg større:
en. Pause & amp; strekke
annen måte du kan prøve & amp; øke volumet av biceps er ved å strekke dem. Mens du tar en pause & amp; holde vekten, musklene reagerer på ekstra spenning for å hindre deg fra å bli skadet. Dette kan gjøres uten å overanstrengelse å gjøre musklene vokse seg større. Du kan også prøve å klemme dem lenger å gå en ekstra mil.
To. Øk grep
Den brachialis er en muskel som er skjult under biceps og stimulere det kan også presse biceps utover, noe som gjør dem ser bra ut. Den aktiveres når vår grep vokser seg sterkere, er å gjøre omvendt curls. For å aktivere & amp; forstørre det, du kan krølle armene og bruke en overhand grep for å gjøre det treningen enda mer. Derfor arbeider dem ut kan hjelpe deg å oppnå bedre biceps også.


tre. Juks på skjemaet
Ofte er det sett at kroppsbyggere streng form for mosjon og en rutine. Dette ikke bare fører til apati og kjedsomhet, men stopper også muskelvekst, spesielt i biceps. Hva kan gjøres for å riste ting opp litt, er å endre måten du arbeider ut, både i form av rutinemessige øvelser og intensitet. Som de fleste kroppsbyggere vet, biceps omfattet en lang & amp; en kort hode. Slik hjelper dem å nå sitt maksimale potensiale, må du skape størst mulig muskelsammentrekning. Yo kan gjøre det enkelt ved å plassere kroppen i en skrå posisjon og utføre en dumbbell curl med albuene henger under kroppen. Dette vil gjøre bicep musklene jobbe mest og generere mer kraft mens curling.
4. Hang mer
Mens sine lats som får det meste av nytte chinup, kan du prøve å legge mer press på biceps ved å holde dem nærmere & amp; ikke strekker bredere
Sammendrag:. Det er mange ukonvensjonelle hacks som kan hjelpe deg å øke størrelsen på biceps med letthet
.