Hjem >> Sove >> Slik klar drøm - Styr Den utrolige kraften av ditt ubevisste Mind

Slik klar drøm - Styr Den utrolige kraften av ditt ubevisste Mind

Det er mulig at du alltid har spekulert på hvordan det ville være å reisetid; muligens også ta en tur på brontosaurus tilbake. På den tiden finner du ut hvordan du klar drøm, og mer er tilgjengelig for deg på kontroll. Den bare begrense til hva du kan gjøre er din personlige fantasi. Bare sette en lucid dreaming er en drøm i at du slår inn bevisst på det faktum at du er visio. For de fleste ferdigheter til å skille mellom virkelighet og drøm er bare tilgjengelig når de er bevisst. Det kan skje som dette: De har en marerittaktig som får dem til å rykke våken. Det kan ta dem noen øyeblikk, men på det tidspunktet de våkner kan de generelt forsikre dem om at dette bare var en drøm, og ingenting annet. I tilfelle du har klare drømmer du er i stand til å forstå at du drømmer tidligere enn du våkner. Ikke bare det, men i tilfelle du har en mareritt du kan bevisst forfølge mange alternativer for å gjøre mareritt mindre bekymringsfull.
De fleste tidligere har noen grad av dyktighet om lucid dreaming. Mange mennesker har hatt sjeldne drøm der serie av hendelser er svært uventet eller uvanlig at de kan bare konkludere med at de har til å drømme. Ofte når dette skjer personen ville heller stå opp, eller holder på å passivt drømme. Bortsett fra at de har utdannet om hvordan du klar drøm, sjelden vil de være i stand til å ta fullstendig kontroll over drømmen fra det aktuelle punktet og rett handlingen som de ser godt.
Denne type drømmer kan mest utmerket sammenlignes med stjernegalleri og skrive i din egen film. På den tiden har du utviklet ferdigheter til å skille drøm fra virkeligheten mens du sover, vil du søke om at hele verden av drømmen er din sett filmen. Grenser som kontrollerer du i kjølvannet livet bare ikke lenger være relevant. Fysikk, kan kausalitet og også barrierer av språket overvinnes bare ved å ønske det slik. I tilfelle du ta en kort titt på slutten og det er ingen klokke tilgjengelig, så vil du få bevissthet og forstå at du bare drømme. Egentlig er det lucid dreaming.
I tilfelle du ønsker å finne ut hvordan du klar drøm må du først trenger ikke å huske drømmene dine. Gjentatte ganger kan du finne at du vil huske en drøm fra tidligere natten bare når noe skjer i løpet av dagen for å gjenta deg.