Hjem >> Sove >> Er modafinil effektive i å fremme wakefulness

Er modafinil effektive i å fremme wakefulness

I året 2013, jobbet jeg for et programvareselskap i Bangalore. Jeg var en veldig god utøver og var også veldig god i å ta vare på min arbeidspress. Men plutselig i løpet av juni måned, var jeg å ha en rekke helsemessige problemer som også var å ha en dårlig effekt på mitt arbeid. Jeg var ikke i stand til å sove godt, og som følge av dette ble jeg lider av søvnighet på dagtid. Jeg husker en veldig morsom hendelse vedrørende denne på min arbeidsplass. Det var et møte skjer, og jeg var sitteplasser i den midterste raden. Siden jeg ble nektet søvn, ble jeg trøtt, svimmel og var også ute av stand til å konsentrere seg, og etter en stund føler jeg sover. Senere hørte jeg fra en kollega at jeg snorket høylytt når alle var opptatt med presentasjonen. Etter denne hendelsen ble jeg litt bekymret for min helse samt arbeidet mitt, så jeg besøkte en lege og fikk skikkelig helsesjekk gjort ", deler Binod Sharma, en 35 år gammel mann fra Pune.

Hva er modafinil ?

Personer som lider av søvnforstyrrelser som hindrende sleep uorden eller søvnighet på dagtid er foreskrevet en medisin som kalles modafinil. Modafinil brukes til å fremme våkenhet bidrar også til å forbedre hukommelsen og hjelper personen til å øke konsentrasjonen nivå. Ria Basu en 29 år gammel kvinne som led av søvnighet på dagtid stater "når jeg hadde mye problem å holde seg våken på dagtid og hadde sovne uten mitt ønske, min lege anbefalte meg en medisin som kalles modafinil. Jeg begynte å ta det daglig om morgenen sammen med et glass vann, og etter å ha tatt den for en uke jeg kunne føle dens effektivitet. Jeg falt nesten ikke sove på dagtid, pleide jeg å føle deg frisk og kunne konsentrere seg om arbeidet mitt ordentlig. "

Hvor kan jeg kjøpe modaifinil?

Folk er sett til å kjøpe modafinil fra stoffet butikker som er tilgjengelig i markedet, men du kan også kjøpe modafinil online. Shima Verma, en 30 år gammel kvinne fra Mumbai sier, "online narkotika butikker er blitt svært populært i disse dager, bare fordi folk er sett til å kjøpe medisiner mer fra nettbutikker. Modafinil apotek hjalp meg å benytte medisinen til en rimelig pris. Dermed når jeg fikk vite om modafinil kjøpe online uk, jeg lagt inn en bestilling og kjøpte modafinil. Så jeg vil anbefale alle som lider skjema søvnighet på dagtid for å kjøpe modafinil online fra modafinilshop.biz, et velkjent nettapotek som selger FDA godkjente medisiner til en rimelig pris.