Hjem >> Sove >> Jaw problemer - ikke lenger en kilde til Pain

Jaw problemer - ikke lenger en kilde til Pain

Ingen ønsker å forestille seg en situasjon der han er plaget med smerter og er nødvendig for å søke etter tannlegen. Derfor er det alltid et tegn på visdom som man ser for en tannlege så snart han møter noen problem i tennene. Dette vil spare ham fra alle problemer i siste øyeblikk. Det er ikke vanskelig å ta vare på tennene på en daglig basis. Man bør følge noen viktige skritt som å pusse tennene to ganger om dagen, bruker munnvann for å rydde opp i munnen mens du reiser, eller når det er hyppig munching, ikke forbruker søtet eller junk food på kvelden og utøve kontroll over forbruket av alkohol. Den forstuet kjeve er det inntrufne der de to bein som var ment å bli med på et punkt løsne. Det er forskjellig fra subluksasjon. I tilfelle forskjøvet kjeve, til pasienten opplever alvorlig hodepine og manglende evne til å konsentrere seg godt til enhver gitt oppgave. Det er også mye smerte som kommer i på grunn av feil rotasjon av kjeven på en ukontrollert måte. Pasienten lider av de problemer som manglende evne til å lukke munnen og har riktig biter. Biter også bli smertefullt.

TMJ spesialist er den sakkyndige som gir sine pasienter TMD behandling og avlaster ham fra stress og smerte. Behandlingen avgjøres først etter nøye diagnostisere pasienten og derfor er det viktig å være årvåken for å unngå noen rush siste minutt. Man skal aldri utsette behandlingen på grunn av frykten for en operasjon som før han tar opp en behandling mindre smerter han har til å oppleve. Enten det problemet med forstuet kjeve eller forskyvning av kjeven, den TMD behandling av en TMJ spesialist er hva som kreves. Kvaliteten av behandlingen er avhengig av en viktig faktor som kalles tid det vil si når en pasient besøker en lege. Noen ganger tar det lengre tid å diagnostisere en pasient og komme frem til en avgjørelse.

TMD eller temporomandibualr felles ligger på forsiden av hvert øre, og noen problemer kan oppstå på grunn av en skade, slitasje eller en sykt vev (e) i det omgivende. Det er vanskelig å konkludere med årsaken til smerten oppleves av en person, og det er ingen bruk for å sette forgjeves gjetninger på førersetet for å komme fram til en konklusjon. I stedet er det anbefalt av eksperter at en bør observere symptomer og mønstre av smerte nøye og informere sin tannlege for nøyaktig diagnose og riktig behandling.