Hjem >> Sove >> Avbrutt sove mønster er usunn; Her er hurtig Fix

Avbrutt sove mønster er usunn; Her er hurtig Fix

John har alltid hatt vanskeligheter med å sovne eller forbli sovende fredelig for en hel natt. Klokt, brukte han dette avbrutt sove mønster for å konsentrere seg om sin studie, som jobbet for hans høyskole grad. Men det endret seg da han begynte å jobbe.

Den segment sove mønster begynt å påvirke hans arbeid ytelse og helse. Det finnes millioner av mennesker som John som står overfor sover problemer og relaterte problemer. Segmentert søvn er egentlig en avbrutt sove mønster, som også er kjent som bimodal sove når en person finner det vanskelig å sove til om natten og er helt våken under midnatt.

segmentert Sleep ble ansett som et normalt mønster

per en studie, har det blitt funnet at våre forfedre regnes sove mønster normalt og brukt våkne timer å praktisere meditasjon, for å be og å fullføre uferdige saker. Dermed er det muligheter for at menneskekroppen har røtter segmentert søvn som kroppens naturlige preferanser.

våkne timer i løpet av natten er brukt for kreativitet

Å våkne opp i løpet midnatt eller bor man våkner om natten er regnet som kreativitet forsterker. Som i moderne tid, folk som har problem sier sove om natten bort i kreative aktiviteter som å praktisere yoga, skriving, forfølge hobbyer som lytter til musikk, reising, stasjoner, etc.


Interrupted søvn er upraktisk og Farlig

segmentert søvnmønsteret for en stund er ikke et spørsmål om stor bekymring, men hvis avbrutt søvn mønsteret fortsetter for lenge så det kan være skadelig for hjernen din så vel som kroppen. Med endring i livsstil, har vi dårligere tid og sitter igjen med begrenset tid til å sove & amp; hvile i fase. Legen sier, vi trenger optimal sove tid til å fullføre søvn for restorative formål. Eller i lenger sikt, vil vår produktivitet bli berørt; vi vil miste mental så vel som fysisk energi til å utføre daglige gjøremål. Faktisk, folk som ikke får nok tid til å fullføre sin søvn er mer sannsynlig å falle byttedyr til blodtrykket ubalanse og fedme.


Sleep-Din Priority

leger og medisinske forskere anbefaler til folk som jobber i sene timer eller nye moms som ikke får nok tid til å sove, for å finne måter å fange opp på deres søvn ved å sove lenger annen dag eller natt. Åtte timers søvn en natt er energigivende for kroppen, helbreder det og gjenoppretter energi samtidig gjøre en føler deg uthvilt til å utføre vanlige oppgaver neste dag.


Quick Bestemmer avbrutte søvnmønster

ikke sjekke tiden mens du går til vaskerommet om natten. Bare få tilbake til sengs og sove.

Slå av dine gadgets som mobiltelefoner, spille spill og TV-en time før du går til sengs, da disse stimulere hjernen din og holder deg opp.

Avslutt bekymringsfullt som det gjør den sovende verre. Viktigst, slutte å bekymre søvnløshet eller stress vil øke.

Hold lyset dempes i soverommet. Rommet atmosfære bør beroligende for søvn.

Husk, energiske øvelser er for dagtid og lettere de som glatt tur, yoga og meditasjon er for sent om kvelden.

Si nei til tunge måltider, koffein (te, kaffe & amp; kalde drikker), alkohol & amp; Nikotin nær leggetid.

Du kan snuse noen dråper av essensielle oljer som lavendel, vetiver, ylang ylang etc eller sette disse dråpene på puten nær soverommet. Det vil roe sansene og hjelpe deg å sove.

En annen mest foretrukne løsningen for søvnproblemer er sovepiller. Siden, er tilfeller av søvnproblemer øker på verdensbasis, har dermed leger kommet opp med disse sovetabletter. Disse pillene berolige hjernen og sakte bevege sove effekt på hjernen for å lage en søvn i 7-8 timer. Noen av de kjente medisiner er Zopiclone tablett og Ambien tabletter, blant andre. Disse pillene kan bli benyttet online på budsjett-vennlige priser. Millioner av mennesker i USA, Storbritannia og andre steder opplever fordelene med disse pillene; men det er foreslått å følge instruksjonene på bruksområder for å hindre enhver form for bivirkninger. Sovepiller er en av de store raske reparasjoner av sovende problemer da disse begynner å vise sine effekter i løpet av få minutter av deres forbruk.