Hjem >> hudpleie >> Ikke glem kroppen din! 7 hudpleietips

Ikke glem kroppen din! 7 hudpleietips

Du har sannsynligvis en daglig hudpleie for ansiktet ditt - men hva med kroppen din? Vi fokuserer ofte så mye på ansiktet vårt, nakke, og bryst som vi glemmer de andre 80% av kroppen vår.

Jeg mistenker at noen mennesker tror at kroppens hud egentlig ikke trenger mye spesiell oppmerksomhet. Men hvis vi vil eldes godt og være komfortable i huden vår, selv i en badedrakt (ok, en bikini kan skyve den for meg) eller shorts til vi er 80, da må vi ta vare på kroppen vår.

På vår klinikk, vi har pasienter i 80 -årene, og 90 -tallet til og med. Ikke alle har rynket, flekkete, slapp hud - noen som tok godt vare på seg selv har fast hud (kanskje ikke som den var i 20 -årsalderen, men fast og relativt rynket). Med konsekvent oppmerksomhet til huden din (alt sammen) og god ernæring, du kan bli gammel, også.

Her er noen gode grunnleggende kroppspleie:

  • Ta kortere dusjer eller bad (3-10 minutter). Husk at varmere vann tørker mer.
  • Bruk en mild lotionrens (som CeraVe) eller mild såpe (som Dove for sensitiv hud) - og vask bare armhulene, lyske og hode og nakke. Ikke "såpe" lemmer eller bagasjerom - du trenger dine naturlige oljer.
  • En eller to ganger i uka, suge 5-10 minutter i et Epsom -salt (2 -4 kopper i badekaret) eller et annet mineralsaltbad -dette bidrar til å fjerne det ytre døde lag av huden. Du kan eksfoliere like før du kommer deg ut.
  • En eller to ganger i uka, FORSKIN FORDELIG kroppen din med en vaskeklut eller en mild loofah. En hardere saltskrubbe kan brukes en gang i måneden.
  • Hver dag og hver gang du kommer ut av badekaret eller saktere, smøreolje hele kroppen din med krem ​​eller lotion. Jeg liker organiske som Eminence honningdugg eller kokosnøttkrem, men de kan være dyre. Prøv CeraVe Cream, Cetaphil krem, eller Vanicream for mer budsjettbevisste alternativer.
  • Hvis du har tørr hud, kremer og oljer er bedre for huden din enn lotioner. Prøv CeraVe -kremen eller en med en kokosnøttolje. Oljer kan også være gode, som Eminence aprikoslegemeolje, eller en basert på jojobaolje. Aprikosen er fin og får ikke klærne dine fet.
  • Hvis du er veldig tørr, bruk kremer som AmLactin, Lac-Hydrin, eller glykolbaserte kroppskrem.

Hvis du får utslett, Det er vanligvis fordi du er over skrubbing eller allergisk mot noe i produktet du bruker. Hvis det ikke er borte på en eller to dager etter at du har sluttet å bruke produktet, se legen din.