Topp 10 Hudpleie Tips


Det er hundrevis av hudpleie tips litte Internett. Men det er bare ti som du trenger for å virkelig huske og implementere i ditt daglige liv. Disse ti beste hudpleie tips er den raskeste måten å forbedre hudens generelle skjønnhet ved å hjelpe deg å opprettholde klare, sunn hud. De ti beste hudpleie tips er:

1. Kjenn din hudtype

Det finnes fem typer hud: fet, normal, sensitiv, tørr og kombinert hud. Alle hudpleieprodukter vil imøtekomme til en bestemt type hud. Bruk av feil produkt for huden din, avfall ikke bare penger, men tid og kan skade huden din. Beste hudpleie tips- lese produktetikettene og instruksjoner for din hudtype før du kjøper.

2. Drikk en masse vann

Kroppen din trenger minst åtte glass vann daglig. Denne mengden vann gjør at kroppen din til å skikkelig skylle ut giftstoffer. Hvis giftstoffer ikke blir fjernet fra kroppen din, kan de bygge opp i huden din. Drikke mye vann vil tillate kroppen å fungere skikkelig og holde huden ren. Det er en forfriskende hudpleie spissen.

3. Rens huden din daglig

En effektiv hudpleie tips som bidrar til å fjerne sminke, smuss, urenheter, og støv og renser huden din fra forurensing det ble utsatt for i løpet av dagen.

Det hud omsorg tips oppfordrer også at vannet være lunkent. Temperaturer som varierer i enten ekstrem kan irritere huden din og føre til tørrhet. Det kan også føre til ødelagte blodkar, noe som er årsaken til disse små røde prikker som kan klynger seg rundt nesen.

4. Forsiktig!

Vi liker ikke å ha hard hud og huden din ikke liker det grovt. Når rensing, være forsiktig. Sørg for at ikke skrubbe eller peeling for hardt, eller for ofte. Insider hudpleie tips: Hvis huden din er sensitiv, rød eller utsatt for akne, hoppe ut på eksfolierende helt

5.. Fuktig hud

En av de viktige hudpleie tips. Vi ønsker ikke huden vår å bli for tørr, men vi ønsker ikke å drukne vår hud heller. Når du dusjer, begrense dusjer til 5-10 minutter. Utsette huden din lenger kan faktisk rane huden av sin fuktighet. Også når du kommer ut av dusjen, klapp kroppen forsiktig ned. Den friksjon forårsaket av rubbing er ikke bra for huden din heller. Bruk kremer eller lotion umiddelbart etter dusjing eller bading, helst mens huden fortsatt er litt fuktig.

6. Såpe har ingen plass på ansiktet

Såpe skal brukes til å rense kroppen, ikke ansiktet.

7. Bruk solkrem!

Solkrem bør brukes daglig for å beskytte huden mot solens skadelige UV-stråler. Overeksponering for solen uten tilstrekkelig beskyttelse kan føre solflekker, pigmentflekker, mørke flekker eller rynker vises. Bruk en solkrem med en solfaktor på minst 35. Overeksponering for solens UV-stråler kan føre til hudkreft, noe som gjør dette til en av de mest kritiske sol pleie tips.

8. Trene og riktig restitusjon

Utvikling og får riktige mengder søvn er viktig for huden din pleie og sunn som en helhet. Trening kan bidra til å holde huden fra sagging og få riktig mengde søvn kan avverge rynker. Dessuten trener og får riktig mengde søvn kan bidra til å avlaste stress. Så dette er ikke bare faller inn under hudpleie tips, men helsevesenet tips også.

9. Overvåk huden

Under en vanlig rutine sjekk opp med legen din, huden din vil mest sannsynlig ikke bli kontrollert. Du vil ønske å overvåke huden din for eventuelle hudproblemer som kan utvikle seg. Hvis du har en lysere hud tone, fregner eller føflekker, vil du ønsker å planlegge årlige sjekk vinduer med hudlege. Du vil også være lurt å behandle eventuelle pigmentflekker, akne arr, mørke flekker eller hyperpigmentering som kan utvikle seg som huden din alder. Riktig hud overvåking er et viktig hudpleie tips.

10. Beat stress.

Ja, huden er skadet av stress også. Så sørg for at du tar deg tid til nød. Ikke bare vil du beholde forstanden, vil du ikke å legge hudproblemer til din liste over ting å forholde seg til. Vær glad, være sunn og huden din vil gjenspeile dette også.

Disse ti hudpleie tips er viktig å huske på når du går gjennom dagen. Unn huden din godt og du vil forbedre din generelle helse og virkelig forbedre ytre skjønnhet.