Hjem >> hudpleie >> En naturlig kur for Psoriasis

En naturlig kur for Psoriasis


Psoriasis - Ny behandling

Lider med denne kroniske sykdommen kan være svært ulykkelig og kan forlate den lidende følelsen lav og i noen tilfeller deprimert. Den enkle sannheten er at legene ikke vet nøyaktig hva som forårsaker denne tilstanden, så hvis den lidende har vært å se legen sin, de har sikkert blitt sendt hjem med allergi medisiner, eller de har fått noen kremer eller salver som bare synes å skjule problemet.

jeg vil tro at de fleste som lider av denne kroniske sykdommen har prøvd mange, om ikke alle, reseptbelagte og reseptfrie kremer på markedet for å bli kvitt sin psoriasis nå! De har selv utforsket noen nye behandlinger, noen naturlige psoriasis behandlinger og muligens noen hjem rette for psoriasis.

For mennesker som ikke forstår eller vet mye om tilstanden, kan det se ut som en smittsom hud problem, men faktisk det er ikke smittsomt ... det er faktisk en autoimmun syndrom som kan rokke ved huden på en ny måte. Den mest vanlige typen er plakk psoriasis. Rundt 80% av alle lider har denne typen, men det er 5 forskjellige typer til sammen, og disse er:

Plakk

Inverse

guttate

erythroderm

pustuløs

Plakk vanligvis utvikle seg som skjellende flekker som er hvit og rød. Disse skjellende flekker vises på skins øverste laget og huden svært raskt samler sammen gir det en skjell lignende utseende. Plakk normalt forekommer på huden av knær og albuer, men det kan påvirke alle områder, inkludert håndflatene, de fotsålene, i hodebunnen, og til og med kjønnsorganene. Forskjellen mellom denne sykdom og eksem er at denne sykdommen er forventet å bli funnet på den ytre siden av de berørte ledd.

Tilstanden er et tilbakevendende livslang tilstand som svinger i alvorlighetsgrad fra små inneholdt patcher til utbredt kroppen dekningen. Neglene på sufferers fingre og tær er også ofte påvirket, og kan faktisk bli sett på som et tegn på at personen lider av sykdom. Dette kronisk tilstand kan også føre til betennelse i leddene og mellom 10-30% av alle mennesker med tilstanden er berørt av dette.

Det er noen ting du kan gjøre hjemme for å lindre noen av symptomene. Tar en fin lang suge i badekaret kan bidra til å rehydrere veldig tørr hud (mens bading skjønt, bør ikke brukes sterke såper. I stedet mild, kremet såper eller såpe gratis rensemidler bør brukes) Bading vil bidra til å myke opp skjellende flekker og vil bidra til å lindre kløe. Badevannet skal være varm og ikke for varmt. Det er også svært viktig å tilføre fuktighet i løpet av få minutter etter å ha våt hud slik at huden ikke tørker helt. Dette bidrar til å beskytte hudens naturlige oljer.

Fuktighetsgivende disse oppdateringene er svært viktig, ved å holde huden smidig det vil holde seg fleksibel som bidrar til å stoppe skalaene sprekker og blør og blir smittet. Jo tykkere eller tyngre fuktighetskrem jo bedre.

Fuktighet påvirker også huden. Hvis luften inne i hjemmet er tørr, vil dette ikke være bra for noen som lider med dette kronisk tilstand. Det er mange rom luftfukter som kan brukes og den lidende vil ha stort utbytte av å ha fuktig luft hjemme.

Det er en livsforandrende guide På Natural Cure Psoriasis som kan brukes til behandling av symptomene som du kan se, for eksempel:

kløende, betent rød hud

vekten som synes å blusse opp for ingen grunn

blødning og /eller brenning som skjer.. rundt leddene.

de smertefulle flekker på huden din som sprekker og slam.

den naturlige psoriasis behandling vil hjelpe deg å behandle den faktiske årsaken til denne elendige sykdommen, som er den delen som du don 't se!

guide som kan bli funnet på Natural Cure Psoriasis kan faktisk være akkurat det en person som lider med denne kroniske autoimmune sykdommen har vært på leting etter. Guiden vil hjelpe den lidende til å behandle immunsystemsvikt som forårsaker disse kløende flekker å dukke opp og skalere over. Kan dette hjelpe deg å bli kvitt din psoriasis for godt

Psoriasis - Ny behandling! Kan dette være svaret på å leve et Psoriasis Free Life?