Hjem >> hudpleie >> Den beste metoden for Stretch Mark Removal

Den beste metoden for Stretch Mark Removal


Strekkmerker er også kalt striae. De er en type hud-arr som er koblet til overvekt, pubertet, kortsiktige vektøkning /tap samt graviditet, fysisk aktivitet og kroppsbygging. Disse merkene blir dannet når det midterste lag av huden (dermis), blir strukket utover sin maksimumspunktet. Hudens connective fiber bryte, forstyrre produksjonen av kollagen og føre til arrdannelse.

Ikke-invasiv prosedyre

Selv om det er mulig å fjerne disse skremmer via kirurgi som blir en svært invasiv prosedyre. Til sammenligning er laser Stretch Mark fjerning en effektiv, utprøvd og rask metode for å ta opp spørsmålet. Menn og kvinner i alle aldre kan melde deg av denne behandlingen, og vi i høy stil behandle et stort antall mennesker i en svært effektiv måte. Tre av fire kvinner opplever strekkmerker etter svangerskapet. Kroppsbyggere og selv folk som har mistet en betydelig mengde vekt kan ha disse merkene.

Effektiv for alle deler av kroppen

Uansett hvem som har dem, og på hvilken del av kroppen mennesker har dem, de ser stygge og den beste måten å behandle dem er med bruk av laser Stretch Mark fjerning. Våre hudpleiere er sertifisert og høyt kvalifiserte og bruke den mest teknologisk avanserte behandling for å bli kvitt strekkmerker på:

Magen

Rumpe

Nedre tilbake

Arms

Hofter

Lår

OTC behandlinger er ineffektiv

Konvensjonelt, folk ender opp med å bruke over-the-counter Stretch Mark fjerning produkter. Disse aktuelle programmer ikke er effektive i behandling av saken og gamle /velutviklede strekkmerker kan være veldig sta og er svært vanskelig å bli kvitt. Vår laser behandling er det beste, ikke-invasiv metode for å bli kvitt disse merkene. I denne prosedyre blir en fin stråle av lys tar-av de tynne lag av huden like rundt strekkmerker. Dette forstyrrer hudens vev molekylære bindinger, og det går i oppløsning videre. Denne prosessen er kjent som ablasjon.

spesialisert behandling

Når vi har fullført laser Stretch Mark fjerning prosedyre, det behandlede området helbreder veldig fort og nye og sunne hudlagene skjemaet på stedet . Før lenge vil du legge merke til at alle strekkmerker har forsvunnet, og at huden din har et veldig sunt og nytt utseende. Dette er en spesialisert prosedyre, og det er viktig at du får det gjort fra en troverdig laser behandling sentrum som High Style. For mer informasjon, ring høy stil på 617-261-7101 og snakke med våre eksperter. Alternativt, kontakt oss via dette elektroniske skjemaet

Forfatter:. Høy Stil Laser