Hjem Rettsmidler For Ujevn Skin Tone On The Face


Det er ingen tvil om det, ujevn hudfarge gjør at du føler selvbevisst. De flekkete, røde eller mørke flekker i ansiktet stirrer tilbake på deg i speilet, og som mange, du skulle ønske de mirakuløst ville forsvinne. Det er mange såkalte "behandlinger" for ujevn hudfarge, de fleste med en heftig prislapp, heldigvis, noen av de mest effektive er billig, og med litt utholdenhet de kan oppnå gode resultater. La oss se på et par av de beste hjem rettsmidler for ujevn hudfarge i ansiktet.

 • Apple Cider Eddik

  Apple cider eddik er kjent for sine helbredende egenskaper, og helsefordeler. Det har blitt dokumentert som blir brukt til å behandle plager så lenge siden som 400 f.Kr.. Apple cider eddik inneholder masse mineraler og aminosyrer, som er svært gunstig for huden, men forskning har vist at svovel i eddik er den viktigste grunnen for sin effektivitet på ujevn hudtone. Påfør en god kvalitet økologisk cider eddik til de mørkere områder av huden med en bomullsdott eller pad og la det tørke. Etter 15 minutter vaske huden med varmt vann og bruke en fuktighetskrem. Fuktighetskremer rik på Vitamin K er definitivt bedre, som Vitamin K er stor for kvelden ut hudtonen. På grunn av sin sure natur, er det alltid best å prøve et lite område av huden først for eventuelle hudreaksjoner. Hvis du har sensitiv hud, prøv å fortynne eddik med vann i stedet for å bruke det ryddig.

 • Yoghurt, havremel og Honey Face Mask

  Ingrediensene i denne ansiktsmaske alle kombineres for å gjøre et svært effektivt middel for ujevn hudtone. Yoghurt inneholder naturlige enzymer og oljer og er en utmerket fuktighetskrem for huden. Yoghurt vil også krympe porene og vil etterlate huden din ser ungdommelig og uthvilt. Yoghurt er også veldig mild og kan brukes på selv de mest sensitive hud. Havregryn er bra for huden, har anti-inflammatorisk egenskaper, og kan brukes til å behandle alle typer hudproblemer. Det er også stor på sensitiv hud. Den siste ingrediensen, honning, er en av naturens flotteste naturpreparater. Honning er en naturlig antioksidant og har anti-mikrobielle egenskaper som vil ha stor nytte huden

  For å gjøre dette ansiktsmaske.

  2 x spiseskjeer med kokt havregryn, 2 x spiseskjeer naturlig yoghurt, 1 x spiseskje med økologisk honning.

  Bland ingrediensene sammen og gjelder for ansiktet. La ansiktsmaske på i 10 -. 15 minutter og skyll av med varmt vann

  Det er mange flere naturlige løsninger for ujevn hudtone, og hvis det brukes sammen med en god naturlig hudfarge krem, kan de produsere fantastiske resultater.

  husk alltid når du prøver ut hjemme rettsmidler, de vil fungere bedre for noen enn for andre, så det er alltid et tilfelle av prøving og feiling.

 • Next: