Hjem Rettsmidler For Plantar Warts


Kjæresten min har kjempet plantar warts i mange år og hadde sin lege fryse vorter ca en måned siden, som hjalp mye. Han har nylig brukt Compound W, Freeze Av og Dr. Scholl Clear Away for plantar warts. Etter en måned, er to av fire helt borte, men han sliter fortsatt med de andre. Jeg har gjort noen undersøkelser for hjem rettsmidler for å hjelpe ham å bli kvitt de andre og funnet noen informasjon som kan være nyttig for noen der ute.

Plantar warts er noncancerous hud vekster på fotsålene og er forårsaket av HPV (human papillomavirus). De danner vanligvis under trykkpunkter på føttene. Flertallet av vorte er under overflaten, slik at de kan vokse innover under en callus og bli dypt og vanskelig å komme til.

er mange hjem rettsmidler, inkludert en som jeg tror vi har alle hørt om, dekker vorte med duct tape for 6 dager om gangen. Dette er ment å ta 6 uker for å hjelpe, hvis det noen gang gjør. Noen mennesker sier at de ikke engang kan få duct tape til å holde på i 6 dager om gangen.

Før du bruker noen rette, suge foten i såpevann i 20 minutter og deretter gni det vorte med en pimpstein. Kjæresten min bruker en callus barbermaskinen hver dag for å barbere av den døde huden.

En hjemme bøte jeg fant var eple cider eddik og cayennepepper. Du setter eddik og cayennepepper på en bomullsdott og plassere den på vorte med en vanntett bandet aide og holde det dekket. Dessverre, dette kommer til å begynne å være svært smertefullt rundt tredje dag. Jeg så også at du kan bruke lakserolje eller flytende ut av en vitamin A kapsel, som er ment å hjelpe i ca 3 til 4 uker.

Den rette som hørtes best for meg, at jeg kommer å ha kjæresten min prøve, var å gni en dråpe Virak 100% olje på vorte 2 ganger om dagen. I ca en uke, det er ment for å begynne å snu svart. Først vorte vil slå hvit, så vil du se den svarte nekrotisk del kommer opp og det er når du vet at du har drept den plantar vorte.

Jeg bare fant en nettside, Helse 911, som har mange hjem rettsmidler å fjerne plantar warts. Hvis hjemme rettsmidler ikke fungerer for deg etter noen få uker, vil du sannsynligvis ønske å se en lege. Dette er bare en annen måte vi må ta vare på huden vår.