Skin Care: Hva er cellulitt og hvordan du fjerner It


Jeg dediserer denne artikkelen til alle damene som bryr seg om sitt utseende, respektere seg selv og ønsker å føle seg likt og wanted.Female skjønnhet har vært en ressurs til inspirasjon for poeter, forfattere og artist siden antikken. La meg spørre deg, jenter, er det noen av dere som ikke ønsker å være vakker? Svaret er "nei", isn `t det? Akkurat som deg jeg også ønsker å se bra

Beklageligvis, vi alle har en felles fiende som kalles cellulitter, ødelegger vårt utseende -. En fiende vi må kjempe mot og nederlag. Jeg tror vi alle vet hva cellulitter er, og hvis det er noen av dere som don`t -. De er heldige få

Cellulitter er en subkutan opphopning av fettvev, giftstoffer og væske, forårsaker fordypninger i huden kjent som "appelsinhud". Dessverre er cellulitter ikke bare kosmetisk feil, bur acording til hudlege - en medisinsk tilstand. Hovedsakelig kvinner (80-90%) lider av cellulitter, men mannen er også hoppet av it.Cellulite nådeløst angriper alle aldersgrupper fra pubertet til alderdom. Kvinner med perfekte tall aren `t trygt fra cellulitter enten eller er de uten exess vekt eller de som trener regelmessig.

Årsakene til cellulitt er mange. En av dem er genetisk disposisjon. Noen andre er dårlige matvaner (mangel på frukt og grønnsaker), rask vektøkning eller vekttap, graviditet, iført trange klær og mangel på mosjon.

Leger definere fire stadium av cellulitter, der i løpet av første og andre stadier ufullkommenhet i huden tekstur er knapt synlige, mens i løpet av de to siste etapper fordypningene i huden er ledsaget av mild smerte når trykket er brukt.

`s hvorfor den tidligere du starter kampen mot cellulitter, denne fienden av kvinnelig skjønnhet, jo bedre er det, som et resultat vil komme raskere og i tillegg ser penere og mer attraktive, vil vi også øke vår selvfølelse, som er så viktig for oss. Vi vil igjen være i stand til å bruke korte skjørt, kjoler, shorts, se bra ut i en badedrakt og tiltrekke seg oppmerksomheten til sterkere sex. Og ifølge psykologer, vil vi også ha en økt sjanse for å få vår drømte jobb.

Hvis vi er sikre på at vi ser bra ut, `s hvordan vi vil føle, også! Det er på tide å ta kontroll og start "slåss" mot cellulitter. Vi har ingen tid å miste. Vår gode utseende og helse er i våre hender. La oss bruke de mulighetene vi har!