Hjem >> hudpleie >> Akne behandling tips av hudleger I Mumbai

Akne behandling tips av hudleger I Mumbai


Akne er kanskje den mest vanlig forekommende tilstand i huden som plager den generelle befolkningen. Det har mange varianter og hudormer, whiteheads og kviser er alle kategorisert som akne. Selv om en kvise eller to er ikke noe å bekymre deg for om og forsvinner i løpet av en periode på noen få dager, kan alvorlige tilfeller av akne over en lengre periode føre til permanent hudskade og arrdannelse.

Et stort flertall av folk unngå besøker leger for behandling av akne som det er tenkt å være en vanlig foreteelse. Dermed Hudleger i Mumbai gi noen enkle tips som vil gå langt i å behandle din akne og redusere sjansene for tilbakefall:

1. Bruk aloe vera produkter

Hudleger i Mumbai si at som akne er hovedsakelig forårsaket av en fet eller fet hud; bruke produkter som hjelper i reduksjon av ansikts oljer kan effektivt mot akne. Bruk av fersk gel hentet fra en aloe vera plante eller benytte ansikts kremer /geleer som inneholder en god del aloe vera er en perfekt løsning for acne reduksjon og fjerning. Det reduserer ikke bare fet hud, men også gir en kjølende effekt, bekjempe betennelser i stor grad.

2.Apply tannkrem

Det er allment kjent at tannkrem kan håndtere kviser ganske raskt . Hudleger i Mumbai bekrefte denne troen ved å forklare at tannkrem er en rik kilde av silika som blokkerer fuktighet og dermed reduserer oiliness av huden. Dessuten virker det fort som det er i stand til å fjerne fuktighet fra kviser og tørker dem ut, redusere størrelsen på kvise i prosessen.

3. Bruk honning ansiktsmaske

Honning virker mirakuløst som en naturlig forekommende antibiotika, sier Hudleger i Mumbai. Det kan ikke bare vise seg å være effektiv i å redusere kviser betraktelig, men er også kjent å fjerne smuss og støv fra ansiktet. Den gel-lignende og klebrig tekstur av honning gjør at den kan bli festet med alle urenheter i huden og fjerne dem helt. Du kan ganske enkelt blande 3 spiseskjeer honning og kanel og gjøre en kvise reduserende ansikt pakke som ikke bare vil ta vare på alle slags akne, men vil gi en sunn glød til huden din.

4.Apply hvitløk på det berørte området

Hvitløk er et rart produkt i henhold til Hudleger i Mumbai. Det er en idiotsikker medisiner mot et stort antall bakterier, virus og sopp. Videre er det en ekstremt rik kilde til antioksidanter, og hvis du bare bruke hvitløk på den berørte delen av ansiktet ditt for ca to til tre ganger daglig, er du nødt til å se resultater i løpet av få dager.

5 .Cleanse grundig

Rundt 90 prosent av akne problemer kan elimineres ved å ta tilstrekkelig vare på huden din ved å holde det rent og støvfritt. Opphopning av forurensende partikler på huden inviterer bakterier og resultater i fet, til slutt fører til plagsom akne. Hudleger i Mumbai råd at du bør velge en rensende lotion som passer din hudtype, og bruke det daglig uten å lykkes.

For best hudlege eller å spørre en hudlege for gratis, kan du gå Lybrate hjemmeside.