Hjem >> hudpleie >> Tea Tree Oil, Acne, Akne arr og Cuts

Tea Tree Oil, Acne, Akne arr og Cuts


Har tea tree olje bidra til å helbrede akne arr? Det er noe som du kanskje tenker på. Jeg har faktisk en liten historie med tea tree olje - siden jeg bor i Australasia (det er der tea tree olje er laget) det har vært en av de mest kjente essensielle oljer i huset mitt. Det er en som jeg bruker (og fortsatt bruke) når acne steiler hodet, og det er noe som er bare utrolig nyttig

La meg si noe bare. Tea tree olje er bare ikke nyttig når du trenger å behandle akne arr . Det er ingen bevis for at det noen gang har jobbet og det bare er ikke noe du bør kaste bort tiden din med. Men - jeg anbefaler at du har en flaske på hånden. Det er fordi det er en utrolig effektiv anti-bakteriell olje og når du trenger å behandle skikkelig akne, er det ingen produkter som kan komme enda litt tett. Det er en svært effektiv, svært potent måte å fjerne kviser samt behandle eventuelle kutt og skrubbsår som du kan tåle.

Det er veldig enkelt å bruke hvis du ønsker å bruke den til å behandle akne. Bare koke en kjele, hell væsken over hjørnet av et ansikt klut og forsiktig DAB akne med det. Forsiktig - det er veldig, veldig varmt! Prøv ikke å komme inn i for mye kontakt med huden - når du bare berører acne vil det ikke være så ille i det hele tatt. Nå bruker en bomullspinne fuktet med tea tree olje til å behandle DAB på akne. Grunnen til at denne metoden fungerer er fordi varmt vann bringer ut bakterier og oljer i acne, og tea tree olje zaps den. Det er veldig effektivt, og ofte er det bare tatt meg et par forsøk på å fjerne den zit.

Tea tree olje er også svært nyttig ved behandling av kutt. Bare DAB litt på. Ja, det kan svi. Lukten er ganske sterk. Men det er ingen annen naturlig produkt som jeg heller ville ha på hånden da tea tree olje i en mindre krise. Det er utrolige ting.

Så det vi har gjort det. Tea tree olje fungerer ikke veldig effektivt i det hele tatt for akne arr. Men du bør likevel ha en flaske i huset for ytterligere utbrudd eller noen mindre skader. Det er en svært effektiv anti bakteriell produkt, og det er verdt å oppsøke nettopp på grunn av hvor nyttig det er i vanlige situasjoner. Jeg anbefaler det

Bildet av treet er et bilde av Paperbark treet -. Aka Tea Tree. Dette er det tre som oljen kommer fra.