Hjem >> hudpleie >> Hvordan ta vare på huden din med hår Removal

Hvordan ta vare på huden din med hår Removal


Historien om hårfjerning

Hårfjerning synes å ha startet blant de egyptiske kvinnene som har tatt seriøs interesse i deres skjønnhet og tatt mange skritt for å sikre at de opprettholder sin hud, hår og kropp.

det sies at de egyptiske kvinnene brukes til å fjerne alt håret i kroppen, og det var en utrolig oppdagelse av dem til å bruke bivoks og sukkerbasert voks i å gjøre denne prosessen med alle naturlige ingredienser. For mange av damene rundt om i verden hårfjerning regnes som en av de mest smertefulle og mest irriterende ting å utføre. Men med alle disse barrierene den har blir et ritual som må utføres slik at det er en av de mest spilte prosedyrer på skjønnhetssalonger.

Hårfjerning bli en nødvendighet

Med den nye tid og ny mote hårfjerning er å få sitt momentum mer og mer. når du ønsker å ha trendy klær som er ganske avslørende det ville ikke være den mest hyggelig utsikt for noen å se huden din håret gjennom disse tiltalende klær. Det har stort sett blitt tabu blant de unge til ikke å bruke slike klær med hud hår blitt vist.

Hvordan huden blir skadet med hårfjerning?

Selv om huden ser alt skinnende og vakkert med en hårfjerning, kan man nødt til å gå gjennom så mange problemer i prosessen med den. Huden vår er ikke laget for å være naken, og når vi prøver å utfordre naturen av kroppen kan det resultere i mange bivirkninger.

Bortsett fra smerten det kan resultere i rødhet, hud skader, hud allergier og hvis du går videre med alvorlige prosedyrer som for eksempel laser hårfjerning kan du selv få hudforbrenninger eller arr som vil være med deg i lang tid eller for alltid.

Ta vare på deg selv

i personlig mener å bruke en naturlig metode som hjemmelaget sukker voks er den ideelle måten å spille med hårfjerning. Når du bruker naturlige produkter skade den kan gjøre for håret er mye mye mindre. Samtidig må du være i stand til å utføre det trygt hvis du kommer til å gjøre det selv. Hvis ikke kan du prøve en salong som tilbyr sukker voks som er bra for huden. Unngå skumle prosedyrer som for eksempel laser hårfjerning er en klok ting å gjøre. Hvis du er så ivrig på det sørg for å besøke en sertifisert person som du kan stole på, da dette er mer en kosmetisk prosedyre. Også lære kroppen og dens signaler. Vanligvis når du gjør en voksing nærmere perioder kan det være mer smertefullt. På samme måte når du går alene prosessen kroppen din vil gi deg tegn om timing, dager, og selv om den type voksing hvis det er varmt eller kaldt voksing at kroppen din er enig. Sørg for å lytte til disse signalene slik at du vet kroppen din bedre.

Hold huden fuktig det er en viktig ting hvis du er å bli kvitt håret ditt om sin voksing eller laser behandling.