Hjem >> hudpleie >> Bli kvitt kviser Bruke tannkrem?

Bli kvitt kviser Bruke tannkrem?


Det er mange kreative måter som folk bruker for å bli kvitt kviser. En av dem er tannkrem. Det er høyre- tannkrem. Dette gjør meg alltid tenke på at filmen "My Big Fat Greek Wedding" og hvordan pappa brukes Windex for alt. Og akkurat som i filmen, mange hevder disse av veggen behandlinger som fungerer. Så, tannkrem bli kvitt kviser?

Ja, tannkrem bidra til å bli kvitt kviser. Tannkrem, er imidlertid ikke en kur for årsakene til akne. Kviser er forårsaket av en rekke problemer: hormonelle forandringer, bakterier, tilstoppede porer, og overflødig olje som produseres i huden. Vanlige behandlinger for kviser er anvendelsen av kremer eller salver som inneholder benzoylperoksid eller salisylsyre. Tannkrem inneholder ikke disse kjemikaliene og derfor ikke behandle roten av problemet. Men som tannkrem ikke inneholder høyt natrium mengder, dette betyr at tannkremen å tørke ut kvise. Uttørking kvise kan helt bli kvitt kviser, redusere størrelsen, eller rødhet som omgir den. Siden dette er tilfelle, har flere folk valgt å bruke tannkrem som en spot behandling hjemme for å bli kvitt kviser.

Så hvis du aldri har prøvd tannkrem trikset, er du sannsynligvis lurer på "hvor mye og hvor lenge? "jeg har brukt tannkrem å bli kvitt kviser da jeg var i en klemme. Det er en av de tingene du hører, at du bare ikke kan hjelpe, men prøv! Alt du trenger å gjøre er å ta en ert størrelse mengde tannkrem, ikke mint- det kan noen ganger svi-og spre den på kvise, helt dekker det. La tannkrem på i 20 minutter og skyll. Det anbefales ikke å forlate tannkrem på over natten, eller å bruke den som en maske. Tannkrem kan absorbere fuktighet i ansiktet og la huden din tørr.

Så tannkrem er en quirky, rask, hjemme triks for å bli kvitt kviser ganske raskt. Imidlertid er det viktig å opprettholde en daglig hudpleie rutine, og for å bruke riktig hud-relaterte produkter for å gjøre dette. Helsen til huden din er like viktig som å spise sunt og trene. Huden bør renses skikkelig på en daglig basis. Det er viktig å rense, eksfoliere og fukte huden din. Hvis huden din lider av akne arr, ujevn hudfarge, pigmentflekker eller andre aliments, må du kanskje gi huden din en ny start. En hjemme kjemisk peeling har vært effektiv i behandling, fjerne og redusere arr, mørke flekker, pigmentflekker og hjelper til å behandle og bli kvitt kviser. Hjemme kjemisk peeling la huden sunnere, klarere og kan være frisk start som huden din trenger for å bli kvitt kviser. Bedre hud betyr at du kan ha til å finne andre kreative uttak for tannkrem.