Hjem >> hudpleie >> Tre Scar Reduksjon hjemme rettsmidler som Dont Work

Tre Scar Reduksjon hjemme rettsmidler som Dont Work


Det finnes utallige arr reduksjon hjem rettsmidler der ute, og mange av dem kan hjelpe deg med arrdannelse. Men det er også mange som ikke fungerer, og det er hva denne artikkelen kommer til å fokusere på slik at du ikke kaster bort tiden din med ideer som ikke er verdt å bruke tid eller krefter. Her er listen:

Vitamin E

Vitamin E er vanligvis enten brukt som en krem ​​eller tas som en medisin. Og det virker ikke. Med kliniske studier gjort, forskere har faktisk funnet at arrene noen ganger verre, som anvendelsen av kremen faktisk hindret oksygen og lys som er avgjørende for vellykket acne arr behandling. Som for å ta vitamin E muntlig ... ikke bry. Noen vil kanskje sverger til det, men ekspertene er enige om at vitamin E er bare ikke så bra som det har gjort til å være. Ikke bry deg med det.

Honey

Forskere i mitt eget land (New Zealand!) Har brukt en type honning kalles "manuka honning" i kliniske studier . Manuka honning er hva alle newzealendere anser for å være den beste honningen i verden, lastet med godhet (hei, jeg kan være patriotisk hvis jeg ønsker å være!). Det ble påvist at honning har mirakuløse resultater! For sår, er det. Honning var veldig beroligende og hjalp folk i forsøk for å påskynde hastigheten som såret ble leget. Men det var ingen resultater med honning for personer med arrdannelse. Det er for tykk, ikke gjennomtrengende nok, og er ikke alle som nyttig for å skremme. For all del, gi det en sjanse, men mest sannsynlig alt du vil ende opp med er en klissete ansikt.

Onion

Å ja, den ydmyke løk, slapped over arr, noe som gjør dine øyne vann, og redusere merkene? Hmm, nei. Igjen, har en annen klinisk studie som ikke lyktes. Folk som har søkt petroleum gel (ugh, hvor ekkel) hadde merkbare resultater etter to måneder, hovedsakelig fordi gelen var svært fuktighetsgivende. Løk på den annen side, ikke gjøre så godt, men folk faktisk i rettssaken syntes å tro at det hadde hjulpet, mens eksterne folk ikke tror det.

Så det vi er. Tre arr reduksjon hjem rettsmidler som egentlig ikke fungerer så bra. Prøv dem hvis du må og se om de fungerer for deg, men i de fleste meninger, vil du bare være å kaste bort din tid og innsats. Og du vil lukte som honning eller løk ... hvis du må prøve en, gjør honning som minst så øynene dine vil ikke smelte og falle ut!

Til tross for all negativitet som jeg nettopp skrev om, er det noen arr løsninger som gjør faktisk fungerer, billig, hjemmebasert og bevist. Ta en titt for noen gode arr reduksjon hjemme rettsmidler.