Mann Hårtap Behandling Kirurgisk Og Nonsurgical Alternatives

Men i tjueårene vanligvis lider av en hårtap tilstand som kalles mannlig mønster Hårtap. Den medisinske termen for denne tilstanden er Alopecia. Som andre fysiske og psykiske problemer har vi løsninger for dette problemet også i form av mannlig hårtap behandling. Det finnes ulike Hårtap behandlinger. Noen av de beste ikke-kirurgiske hår erstatning teknikker og kirurgiske behandlinger varierer i pris fra US $ 50 til US $ 20.000. Så hvis du har Alopecia kan du velge fra et bredt utvalg av alternativer.

Du kan finne både billige hårtap behandlingstilbud og kostbar hår tap behandling teknikker. Velg alternativet, som er innen rekkevidde, og samtidig gir den beste verdien. Behandlingen avhenger mye av type og rekkevidden av problemet. Unormal skallethet for menn kan være av to typer. Dette er Androgene alopecia og Alopecia areata. Behandlingen avhenger av type alopecia du er plaget med.

Det er i hovedsak to metoder som brukes, nemlig, kirurgiske og ikke-kirurgiske. Kirurgisk eller mekanisk behandling består av hårtransplantasjon, hår veving, EXT etc. I hårtransplantasjon hår fra tykt hår området er plukket og transplantert inn i hårsekken av skallet flekk på hodebunnen din. Normalt denne operasjonen koster US $ 8000 til US $ 20.000. Den andre kirurgiske metoden er hår veving. Dette er en bio matrise prosess. På eksisterende hår eksterne hår er vevd sammen. Så det eksisterende håret blir lengre og dekker skallet området. Og til slutt EXT stimulerer hårsekkene til å vokse hår raskere.

I den ikke-kirurgiske prosessen eller i enkle ord medisiner, medisiner som Propecia og Rogaine brukes. Propecia balanserer DHT, hormonet ansvarlig for skallethet og forkorter tiden av hårvekst. På den annen side regaine hjelper blodsirkulasjonen i hodebunnen og bidrar til håret til å vokse raskere. Den ikke-kirurgisk teknikk er et mye billigere alternativ enn kirurgi.